DUYURULAR

Halil Kanargı >>> Hayatı

Şiirleri Hayatı

Halil KANARGI, 1960 yılında, İzmir ili, Kınık İlçesi, Dündarlı Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde , ortaokul öğrenimini Kınık ilçesindeki Şehit Cafer Atilla Orta okulunda, Lise öğrenimini de İzmir Buca Lisesinde tamamladı. 1980 yılında askere gitti. 1986 yılında Kadastro Teknisyeni olarak Devlet Memurluğuna başladı. Bu arada 1992 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin 4 yıllık İktisat Bölümünü bitirerek Lisans diplomasını aldı. 1998 yılında Sivil Savunma Uzmanlığına atandı. Evli, iki çocuk babasıdır.
Ermeni Meselesi (2000) ve Yunan Meselesi (2002), Cevaplar (2002) ve daha bir çok araştırmalarını yerel gazetelerde yayınladı.
Bir Türk Casusunun kurgu maceralarını anlattığı AKREPLE DANS ve HEDEF AĞCA PAPANIN AYAK İZLERİ ile Türk Amerikan savaşı konulu METAL ERİDİ- Her An Olabilir adlı üç romanı Bilge Karınca Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Türk Amerikan savaşı konulu ikinci romanı.METAL KABUS da 2006 yılında okurlara sunulacaktır. Ayrıca, bir sosyal içerikli roman ile iki yüze yakın şiir de yazmıştır.

iletişim adresi
halilkanargi@hotmail.com

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©