DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

YARDIM EDİN


Patates fiyatları neden çok yüksek. Çiftçiler iflasın eşiğindeyiz diyor. Aracılar bizlerde para kazanamıyoruz diyor. Tezgahlarda satanlar iflas ediyoruz, zararına satıyoruz diyorlar. Peki kazanan kim beyler.
Pazarcılarla yüz yüze geldiğimizde hep ağlıyorlar, zararına satıyoruz abi diyorlar. Durumlar iyi değil, biz de nasıl zarar ediyorsun ki geçen yıl iki kişi satış yapıyordunuz. Bu yıl 5 kişi satış yapıyorsunuz. Onlar bedava mı çalışıyorlar, deyince kem küm. Hainlik, yalancılık, stokçuluk, acele köşeyi dönmece. Haram yemeyi çok sevdik. Her kesin eli bir birinin cebinde. Ne yaparsak yapalım hak ettiğimizi çekiyoruz çekeceğiz. Bizler bunları hak ediyoruz.. Stokçular başladılar ağlamaya ağlayın ağlayın.
Hak yerini her zaman buluyor bulacak. Bolluğumuzu yokluğa çevirmek isteyenlar yokluklarda boğuşacaklar... Dünyayı da yeseler doymayacaklar.. Bir avuç toprak her kesin gözünü doyuruyor. Ölüm var ölüm.. Yukarıdaki resim gerçekleri yeterince anlatıyor.. fazla söze gerek yok. Zaten kimse kimseye inanmıyor. Çünkü herkes yalancı. Yalan söyleyenler her kesi yalancı zan eder.
Yalan söyleyip aldat maktan’sa doğru söyleyip yanılmak daha evladır. Doğru insanlarla karşılaştığınız günleriniz bereketli olsun.


EYYUP AKMETİN / 4.05.2019

Bu yazı 93 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©