DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

TEK DOSTUMSUN YARABBİM..!!

sana ilk merhaba deyişimi hatırlıyorumda,aklıma geldikçe gülüyorum,ne kadar acemice,titrek ürkek,bir o kadarda çekingen,ne kadar güzeldi.
şimdi senin gidişinle başladı çocukluk sancılarım acılarım.aslında dünyaya geldiğimde başlamıştı gözyaşlarım,hiç mutlu olmamıştım hiç gülmemiştim.
insan çekeceği çileye aşık olurmuş derlerya...

ben dünyaya geldiğimde başlamıştı acılarım göz yaşlarım hiç mutlu olmamıştım, hiç gülmemiştim ,hatırlıyorum da ben 3 yaşındaydım gözlerimin doldugunda gizli gizli köşelerde agladıgımda daha 3 yaşındaydım benimde mutlu olacagım bir günüm ellbet olur demiştim.hayatım hep acılarla doluydu hep yanlızdım hiç kimsem yoktu etrafımda.


bir sen vardın inandıgım ama yanılmışım bak sende yanılttın beni , anlamki senin benle paylaşacagın hiç birşeyin kalmamış olsaydı atarmıydın,beni gönlünden pervasızca, biliyorum beni sildin hayatından sayfandan kalbinden şimdi birimi aldı benim yerimi benim ismimi bukadar deyersizce silemezdin yoksa.ama sildin ismimi,kör ettin beni

ALLAH’IM ben hiç gülmeyecekmiyim, ALLAH’ım bu benim bahtımmı ,kaderimmi,ALLAH’ımbu kadarmı değersizim ,ALLLAH’ım bu kadarmı kimsesizim,ALLAH’ım bukadarmı yanlızım.

anladımki ne kadar değersiz oldumu anladımki bu kadar pasif oldumu anladımki düşene vurmak kolaymış düştüm yıkıldım bak gör halime

acı çekiyorum acıııı anlıyomusun çektigim acıyı hissediyomusun bak ne hale düştüm görüyomusun acı çekiyorum sadece acıı biliyomusun.
ama şimdi çok daha iyi anlıyorum,şimdi çok daha iyi kavrayabiliyorum bazı şeyleri,
meğer dost bildiklerim dost değilmiş,meğer herkes bir menfaat uğruna bazı değerlerini yitirebiliyormuş.
allah’ım şimdi anlıyorum senin büyüklüğünü,yüceliğini,şimdi anlıyorum ne kadar merhametli olduğunu..şimdi anlıyorum yalnız olmadığımı.
tutunacak tek dalımın sen olduğunu şimdi anladım.senden başka dostum olmadı olmayacak yarabbi,,çünkü sen bana yetiyorsun.çünkü sen tek dostumsun.


duyguların şairi boyabat.lı
öykü..mehmet sancak yaşanan hikayelerindendir

mehmet sancak / 19.03.2013

Bu yazı 481 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©