DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

GAVURİSTAN NEDEN KUDURUYOR?



Belçika da yeni Müslüman olan, din kardeşimiz gibi binlerce kişinin Müslüman olması sözde medeni Gavurları çok sinirlendiriyor. Hatta kudurtuyor. Çünkü Müslümanlara milyonlarca iftiralar atıyorlar. Müslümanlar insan değil, canavar, insanları kesiyorlar, parçalıyorlar, tecavüz ediyorlar deyip duruyorlar madem öyle, güçlü olan sizsiniz, İlim-bilim, silahlar her yönden sözde güçlüsünüz bu zulümleri neden önlemiyorsunuz?
Neden sizin medeniyetinizin girdiği yerler, hep yangın yeri, yağmalar, zulümler, azalmıyor. Katlanarak artıyor. Sizin aslında hiç bir gücünüz yok, sizin gücünüz sözde müslümanım diyen cahil, insanlar, yalanlarınızla aldattığınız, para, şehvet, uyuşturucu, gibi maddelere alıştırdığınız sizin gibi zayıf iradeli, hazırcı, çalışmayı sevmeyen korsan zihniyetli insanlar. Başkaları çalışsın kazansın, siz hilelerle, zorbalıkla ellerinden alın. Akıllı vicdanlı insanlarda bunları illaki görüyorlar, araştırıyorlar. Bakıyorlar ki Müslümanlıkta insanlara suçsuz yere zarar vermeyi bırakın, kuru bir dal varken, yaş bir dalı kırmak islamda haramdır. Karıncanın bile hakkını koruyan, müslümanların insan öldürmesi mümkün değil. Çünkü karşılığı tövbesini kabul ettiremezse cehennem azabıdır. müslümanım diyen bunları bilmek zorunda. Gavuristandaki din kardeşlerimiz bizlerden çok çok ilerdeler. Yeni müslüman olmuş din kardeşlerimizi takip ediyoruz. En az bileni müslüman bir ülkede yaşayan bizlerden, çok ilerideler., araştırıyor. Bizdeki müslümanım diyenlere soruyorlar. Müslüman mısınız? Evet diye biliyor. Bazıları Elhamdülillah diyor. Elhamdülillahın manasını kaçımız biliyoruz. Müslümanız diyoruz. Kelime-i Şehadetin manasını bilen kaç kişi hepsini geçelim. Niçin yaşadığımızı bir düşünsek. Düşünmeye vaktimiz yok. Düşünmememiz için şeytan ve ortakları çok azimli ve kararlı çalışıyorlar. Şehvetli sanatlar, akılı telefonlar, sanal ortamlara vakit var. Düşünmeye vakit yok. Oysa bu dünyadaki nimetlerin sonsuz fazlası cennetlerde var. Araştıran yok. yok, yok, Şeytani işlerde araştırmalar çok, çok. Her şey Dünyamızda meydanda. Suç biz Müslümanım diyenlerde. Sözde müslüman cumaya camiye gidiyor. Müslümandan müslümana fayda yok diyor. Nasıl yok daha biraz önce tüm hastalarımıza, borçlularımıza, zor durumda olanlara dualar etmedik mi? Evet diyor. Daha duaların ne kadar önemli olduğunu bilmiyoruz. Dualar nasıl kabul olur bilmiyoruz.



Biz şahsen yeni müslüman olan, Alman, Fransız, Japon hiç fark etmiyor. Öğreneceğimiz çok şeyler olduğuna inanıyoruz. Biz bize güvenmiyoruz. Müslümanlığımız sanki atalardan miras kalmış mülk gibi düşünülüyor gibi. Baba parasını harcamak gibi düşünülüyor, maalesef. Benim annem babam müslüman demekle müslüman olunmuyormuş, avantajımız, dezavantaja dönüşüyor. İlim-bilim ilerliyor. Hastalıklar artıyor, Savaşlar, zulümler artıyor. Çünkü işin başında üst akıl değimiz şeytani akıl var. Şeytana uyanlar çok olursa, Şeytan ateştendir, Savaşları sever. Yalanı dolanı, hileyi, haramları, zulümleri onaylıyorsanız bilin ki şeytan yuları takmış. Şeytanın karargahı ibadet hanelerin en yakın çevresindedir. Bizim memleketimiz. Şehitlerin kanıyla sulandığından şeytanların tüm dostları bizim yurdumuzda Ya diri oluruz, yada, hep bereber oylum oylum oyuluruz. Keşkeleri çok olanlarda yurdumuzda çok, ibret alanlarımız kaç kişi... Yokluğu bilmeyen. bolluğu yokluk sanıyor. Umarız acı tecrübelerimiz tekerrür etmez
Hata biz insanlara mahsustur. Yüce Yaradanımıza tövbe edenlerimiz, tövbesi kabul olanlarımız bereketli olsun. Oku, oku, oku, düşün aklını başkalarına kiraya verme, hacizle elinden alırlar. Düşmanlarını çok iyi tanımayan kendi değerini bilemez. Kendi değerini bilmeyen değerli değildir. Başkalarından beklersen çok beklersin. Sana gelen şeytan ve dostlarından başkası olmaz. Şeytan görevini yapar sende görevini bil ve yap. Yapıcı olmak insani, yıkıcı olmak şeytanidir.

Kim diyorsa ki müslümanlar yakıyor, yıkıyor, zulüm ediyorlar. Kendi müslümanlığından, veya insanlığından şüphesi var demektir.

EYYUP AKMETİN / 4.05.2019

Bu yazı 92 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©