DUYURULAR

orhan yilmaz GİT HADİ GİT Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

orhan yilmaz (orhan_ca)

GİT HADİ GİT

Git hadi git

Yavrum yolun açık olsun.giderken fazla sallanma sonra yorulursun.Şanzımanı dağıtmışın zaten cicim,yoluda zor bulursun.Benim gibisini sen çok zor unutursun.Fazla nazlanma yavrum sonra uf olursun.Git hadi sana güle güle.Dönme sakın dönme geriye.başka saplarda bulursun.merak etme gittiğin yerde.Ama benim gibi tokmakçı zor bulursun.yaşın küçük zaten cicim merak etme büyüyünce unutursun.


Git hadi git

sana elveda.Her batan güneşin bir doğuşu var mutlaka.Çekilmicek acı var mı ki zaten bu dünyada.Çivisi çıkmıştı zaten bu aşkın.Ağlamak mı ağlamak zaten boşuna.Değmezsin sen zaten.Senin yerine ağlamak mı asla.Senin yerin aslında.3.cü sınıf otel odası olur anca.

Git hadi git.

Zaten sana kal diyen yok ki.sevgiler aşklar hep yalan olmuş.O büyük sevdalar paraya zamana yenilir olmuş.Söyle beni sattığın o büyük aşkın şimdi kaç kuruş.Yok kirletemem ben kendimi değmezsin sen acınmaya,sana gelen giden hep vurmuş.Senin gibi yellozdan,şükür ki beni Allah korumuş.İşte tencere yuvarlandı kapağını bulmuş.Bu rapi dinlet istersen o kişiye de.Hadi cicim şimdi yürü ense traşın çok güzel olmuş.


Git hadi git.

Git o palavralarını sen anlat o yeni aşkına.Bir binen bir daha inmiyor zaten,mührüm kalmış bak altında.Dönme dolap olmuşun cicim sen,sana laf anlatmak artık boşuna.Aman sevgilin duymasın,sonra dönmesin şaşkına.Yazık olur belki uf olursun sonra.


Git hadi git

Bugünlere dönmek istesen de dönemezsin geri.Sen sanıyor musun ki hayla seviyorum seni.Sen giderken ben geri geliyordum be liseli.Durduramazsın artık içindeki o sesi.Ben zaten seni hiç sevmemiştim ki.Ama belki sende unuturum dedim sende eski sevgilimi.


Git hadi git


Daha yolun çok uzun.Daha çok gençsin daha çok toysun.Korkma sende gelecekten umudun olsun.Kızlık dediğin nedir ki diktirecek doktorda bulursun.Bir gün ne zaman güneş tersine doğarsa.Yada ne zaman yaz gününde kar yağarsa.Belki o zaman beni bulursun.


Git hadi git
Geri dönme asla.Çok pişmanım beni affet desende bulamazsın beni asla.Bir aşka kurban olucağımı hiç sanma.Nağmert olayım geri dönersen ve bakarsam sana.Diyorum ya.pişmanda olsan artık çok.Bu yüzden gene de mutluluklar sana

Bu şiir toplam 691 kez okundu.
22.04.2007 00:02:04

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©