DUYURULAR

özkan kaplan Bugün bir başka seviyorum seni Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

özkan kaplan

Bugün bir başka seviyorum seni


Bugün nedense bir başka seviyorum seni.Kurumuş ve susuzluktan çatlamış toprakların yağmurlara özlemi gibisin yüreğimde. Bin yıllık uykusundan uyanmış buğday tarlalarındaki başakların ışığa dönük yüzleri gibi yüzüm hep sana dönük.
Bugün ılgıt ılgıt esiyor dağlardan kekik kokuları sen kokuyor doğa sanki, buz gibi sular çağlıyor gönlümün pınarlarından ve hepsinin yolu sana akıyor.
Anka kuşu etrafımda kanat çırpıyor, hadi diyor gel diyor ve alıyor beni kanatlarına sarmalıyor, en kutsal yolcusu gibi beni senin topraklarına getiriyor, çünkü bu gün seni sebepsiz bir başka seviyorum oda biliyor.
Bu gün sana uçuşuyor saçlarım her günden bir başka tutkuyla. Ruhum sana geliyor bu gün nedeni belirsiz ama bugün seni bir başka tutkuyla seviyorum kendimce.
Sabah kalktığımda hissettim bunu, tam aynaya baktığımda kendi kendime söyledim bugün seni bir başka sevdiğimi. Kendi kendimi de bir başka sevdim seni böyle sevdiğim için. Saçlarımı her zamankinden farklı topladım, farklı giyindim, öpmeye doyamadığın incitmekten hep korktuğun dudaklarımı farklı boyadım,fırtınalar kopan yüreğimden bin yıllık birikmiş öfkeler aldı başını gitti. Ben hırçın, ben hoyrat rüzgarların kızı bugün engin denizlerin fırtına sonrası dinginliğini yaşıyorum.
Bugün seni bir başka seviyorum yar, bağ bozumunun sertleştirdiği ellerinden öpüyorum,tenini kokluyorum sarmalıyorum ama doyamıyorum, doyamıyorum yar bugün doyumsuz bütün duygular senden yana.
Ben seni her gün bir başka seviyorum işte, soğuk memleketinin dağlarında seni ısıtan bir alev olup sevdiğimde oldu, yaz sıcağında serinleten erciyesin buz gibi akan sularıda olup sevdiğim oldu.
Ana gibi şefkatle, baba gibi gururla sevdiğimde,kız gibi oğul gibi eşilip önünde saygıyla sevdiğimde, ama en çok da döşeğinde ki kadının gibi tutkuyla, bitmeyen bir özlemle, çığlık çığlığa sevdim#8230;Bağıra bağıra sevdim, çırpına çırpına sevdim, akıllı gibi değil deliler gibi sevdim.Ben seni şekil şekil, türlü türlü bambaşka hallerde sevdim.
Bugün seni bir başka seviyorum.Uçsuz bucaksız topraklarda vahşi kısrakların rüzgarla yarışı ve özgürlüğe koşuşları gibi sana koşuyor ruhum. Ben sana koşuyorum uzak diyarlardaki ülkenin esir prensi, bak yanındayım hisset beni.
Ben senin sevginle meydan okuyorum hayata ve ölümden beter hiç bitmeyecek yalnızlığa.Yüreğimde sen varsın diye katlanıyorum bütün işkencelere, damarlarımdaki kandasın diye aldığım nefestesin diye bir başka koruyorum kendimi bütün pisliklerden. Sen varsın diye böyle dik böyle futursuz baş kaldırıyorum hayata. Sen varsın diye böyle güçlüyüm haksızlıkların karşısında. Sen varsın diye acılar ezip geçemiyor beni. Sen varsın diye ne yaşamaktan korkuyorum ne ölmekten ne sırattan ne mahşerden. Sen varsın diye gece rüyalarımdaki karabasanlardan bile korkmuyorum varsın olsun.
Sen varsın diye yar, ben bir başka seviyorum hayatı ve içindekileri.
Sevgin bana güç veriyor ve seni bugün bir başka seviyorum, hani diyorum kapasam gözlerimi olur ya.yinede bin asır yeter sana bu sevda.

Bu şiir toplam 835 kez okundu.
7.02.2008

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©