DUYURULAR

AHMET SAİT AKBEN ŞİİRİN ALTIN KANATLARI Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

AHMET SAİT AKBEN

ŞİİRİN ALTIN KANATLARI



Sana söylemeyi unuttum. Sen her defa o güzel bakışınla kalbimi yerinden alıpda söküyorsun ya. Kalbim yolunda güller açıyor.

SEN TÜM iÇTENLiĞiNLE SARIP SARMALIYORSUN BENi.

Şiir gibi bir hayatın içindesin.
Aklım karışık, yüreğim buna alışık.
İkrama geçer bir sevebilsen.
Rahat dur gönlüm dedikçe bizi aratıyorsun.

Şair nihayet gönüllere dokundu.
Şair değilim dedikçe oturmuş sana olan hislerimi yazıyorum. Birde o gülen yüzünde gülleri görünce yazdırıyor rabbim. Şükür ile başlıyorum seni sevmeye, sen nihayet hep sevmişsin... Allah daim etsin'de sen gül hep gül hecem.
Sen siz oluyorum. Adı empati...
Sev yüce gönüllüm. Karşılıksız seviyoruz. Adı platonik...


Sen durdukça kalbimde, Size sen diyorum. Belki de sizsiz olduğumdan, hissiz olamadım. Seni tanıdım görüpte anında sevmeme anlam verme zaten.
Sen gönlüme girdin ansızın. Çıkartamıyorum ki seni bu kalpten bununla ilgili bir girişimim dahi yok. Seni sevince dünler unutuluyor. Güzel bir gün başlıyor çünkü güzel gün seninle daha huzurlu. Ben hep seni aramışım seni bulma umuduyla yazmışım. Şöyle ki. Rabbime beni sevecek birini çıkart diye dua ederken. Seni çıkartmış karşıma... Şükür kapte dolar dolar taşarım. Bu kalp attıkça seni yanımda taşırım.

Bütün yollar aşka çıkıyor. Sen yol ayrımı oluyorsun ve ben senden dönemiyorum. Yollar gül bahçesi oluyor sanki diyemem o yollarda sen varsın diye güller dökülüyor. Ben papatya severim diyorsun belki. De ki gülleri kıskandır. Papatyasın sen ömrümün ihtimal vermiyorum bile seviyor yada sevmiyor diye... Sevdiği her halinden belli olanın fala ihtiyacı olmaz.
Sevdası ne hale getirir insanı, ya hâlden hale, ya umuttan umuda, yada mutluluktan mutluluğa götürür. Seni gördüğümden yoluna her renkten güller dökecegiz bu içimizdeki çocuğun bir mucizesi müjdesi.😊

#feyzi_muamma Ahmet Sait AKBEN

ŞİİR'iN ALTIN KANATLARI GiBiSiN. SEN TÜM iÇTENLiĞiNLE SARIP SARMALIYORSUN BENi.

SEVGi DOLUYUZ HUYUMUZ KURUSUN

Bu şiir toplam 173 kez okundu.
10.09.2018 20:27:26

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©