DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

KARALAMA YAZILARIM

..evet ,bir kıvılcım yeterdi saklandığım aşkı anlatabilmek için ya da fark edebilmen için,kendimle sarılıp kaldığım o gizli aşkı ortaya çıkaracak bir kıvılcımı gösteremeyen ve gözlerimin dilini şifrelerini çözemeyen sevgili seni nasıl affedeyim,evet hem bilinsin istiyorum hem bilinmesin,genelde böyledir bu farkedilmek ve fark edilmemek arasındaki tereddütler,okul yıllarımın hepsinde hiç kimse bilmedi kimi sevdiğimi ve kendilerinin sevildiklerini bilmeden konuştular benimle ya da söyleyemeden sevdiğimi,sevmenin tüm ruh haletlerini yaşadım-gördüm,bu bir yetişme tarzı belki,belki beni koruyan zırh,hiç çözemediğimdir hayatımdaki tek sır...
..geldi bir fırtına,biçti duygularımı ,geçmiş yılların heyecanlarını da katarak önüne,sadece küçük bir kesitti fotoğrafta görünen mutluluklarım,..
..evet ..bazen o tür duygular son zamanlarda fazlasıyle geliyor,son zamanlarda kaçıp saklandığım yerler daha yakın geliyor bana daha sakin daha huzur daha dinlendirici,ne trafik derdi ne kalabalıklar ne de ihanetler,işte aradığım sukünet..
…tertemiz yurdum insanı ve daha hiç kirlenmemiş sözler ve dağ başları ve dağlara yaslanmış köylerimiz,keşke hep böyle kalabilselerdi,kentlere hiç benzemeselerdi..
..ilk geldiğim gündü haydarpaşa garının önündeki iskeledeyim ve suyla ilk karşılaşmam,yakından uzağa gittikçe mavileşen boğazın serin maviş suyu ile ne güzal kaynaştım..
..arada bir ağlama sesi duyarsan gaiplerden belki benimdir o hıçkırıklar,benim gibi sen de ağlar mısın ?...


2013/BEYLERBEYİ

Mustafa KAYA / 23.05.2013

Bu yazı 444 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©