DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

İlanı aşk

Şair diye dillerde dolaşan ben İnan hiç bu kadar söz arar olmadı; bu zamana kadar hiç söylesem mi diye düşünmedim ne geldiyse aklıma söyledim. Ama aşk dinler mi kuralı , yıktı geçti adeta.Ne beni dinler oldu ne aklımı Sadece kalbim başrol oynuyor bu aralar.inan ki yazdığım şiirdeki nameler.Sensizlikten gelen 2-3 duygudan serpilen sözler.Sana Dökülen duygu deryayı o zaman görsen . ki Sen benim olsan da görsen. Ben hiç bu kadar heycanlanmamıştım . hiç bu kadar düşünmemiştim de. Ayrıca hiç böyle elimin titrediğini de görmedi bu kalem.Dilimin sürtüşmesi görülmedi, son zamanlar hariç. İlk görüş ilk aşk derler ya hani ne kadar hayal, ne kadar saçma derdim . Ta ki Seni görünceye kadar. İnansın diye Yeminlerle aşkı ispatlamam ben korkma.ben sözümü söylerim.inanıp inanmamak sana kalmış.Benim işim duygularımı söyleyip köşemde sessizde beklemek .gelip gelmemek kalbine mahsus .Sana olan duygularımı da süslü kelimelerle anlatmıcam.olabildiğine yalın .ve bende ki seni sereceğim boylu boyunca gözlerinin önüne.Senki önümde yürüsen gölgene basmaktan korkarım, arkamdan gelsen arkaya bakarak yürüyemem .yanıma hiç gelme adımlarımız bile aynı olsun derken yürüyemem.Hayat denn bu oyunda aşk basamaklarında yeni yürümeyi öğrenmişken unutuveririm.bana bu yolda yürümeyi öğretirmisin?
Evet bilin istedim dostlar göz göre göre aşık oluyorum ve elimden gelmeden istemeden o ateşe gidiyorum bir çift göz uğruna ... Biliyorum yine mutluluk bakmayacak yüzüme biliyorum bu seferde hayat bana gülmeyecek. Olsun ben de severim işte .Sadece severim .Evet bilin istedim ben seviyorum onu hemde deli gibi.galiba ben şiirlerimin sahibini buluyorum.buldum artık göze bakınca aşık olmayı, gördüm artık onda aşkı -ki bırakmam artık seni ben güzel gözlüm. Aşık oldum sana Seviyorum seni. Korksam da aşktan -Ve İsmini koymaya cesaretim olmayan ilk şiirim
Aşık olmak istemiyorum neden Anlamıyorsun Sana artık güzel görünme diyorum gözüme Gerekirse gülme be güzel kız Gülme Sen güldükçe Kendimden Geçip En baştan Başlıyorum Hayata Baktıkça gözlerime Kopuyorum hayattan Bağlanıp Kör Tutsak meftun oluyorum gözlerine Etme be güzel kız. Harap olan gönlüme bir kabus daha etme .; Etme Etme Ben seninle ölüme gül atarken Sen beni Sensiz bırakıp Eziyet etme Korkutma beni aşktan, Bıktırma beni aşkına koşmaktan. Seni seviyorum sözünü söylesem sana usanmadan Gel desen koşar gelirim bir an durmadan Soluk soluğa kalana kadar Severim seni ben.
"Ben senin için okunacak şiirler, anlatılacabileceğin Acılı Aşk hikayeler, altı çizili Anlamlı satırlar, güzel Aşk şarkıları ve içinde sen olan hayallerimi rüyalarımda biriktiriyorum." Gel artık Al bendeki emanetini
Ve emaneti almadan önce o güzel isminin yanına Geçtiğimde fotorafımı cekecek kimsemin olmadığı bi durumda.7,5 MilyR İNSAN içinde yalnız kaldım.Yanıma bir ömür boyu eş olurmusun ??



Mehmet AKİF İPEK / 11.12.2013

Bu yazı 243 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©