DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

İnsan Olduğunu Unutanlar

Yalan söyleyenler bizden değildir, Emanete ihanet eden bizden değildir, Söz verip sözünde durmayanlar bizden değildir, Dinine, Vatanına, Milletine, Ecdadına, Bayrağına sahip çıkmayan bizden değildir. Dinini biraz bilen bunları bilir, tedbir alır.. Bunu Şeytanda bilir, gavurlar bilir münafıkların kaymak tabakası da bilir, Cahil tabakanın bundan pek haberi olmaz.. Onlar sözde kendi dünyevi menfaatleri, nefsi, şehveti, para peşindedir.
Bu cahil tabaka kendini çok zeki sanır. Şeytanı bile aldattığını düşünür, aciz, zavallı. Şeytan Bir rivayete göre Yetmiş bin olan Kur-an-ı Kerimin meallerinden, kırk binini bilirmiş ve tuzaklarını ona göre hazırlarmış.. Var mı ? Yüce Yaradanımız dan başka şeytan’dan daha çok bilgili alim. Aklı evvel münafıklar buna evet der. Evet dediği an şeytan ona yuları takmıştır… İstediği gibi zıplasın, şeytan ona her istediğini yaptırır.. Oda bu yaptıklarından zevk alır. Münafık deyip geçmeyin ülkemizin ve dünyanın başına bela olan şeytanın dünyadaki görüntüsü Yahudilerin bir numaralı elemanlarıdır. Müslüman bir ülkede iseler, namaz kılarlar, oruç tutar gibi yaparlar Müslümanlığın gereğini Müslümanlardan çok daha iyi yapar görünürler. Başarırlar da. Çünkü Müslümanlara namazda şaşırması, veya daha az sevap kazanması için yapmadığını bırakmayan şeytan onlara yani askeri olan münafıklara yardım eder. Bizler işte bu münafıklar yüzünden yıllardır, düzelemiyoruz.. Bizden içimizden komşumuz, Akrabamız, hatta kardeşimiz… Hak yoldan ayrılanlar şeytanın, dolayısıyla Yahudilerin oyuncağı, Her ülkede bulunurlar.. Çin’de İngiltere de, Japonya kendi memleketine ihanet edenlerin çoğu bunlardandır…
Yahudilerin foyası ortaya çıktı çıkıyor. Bakalım Yahudiler sıkışınca içimizdeki münafıkları nasıl satacaklar hep birlikte görüyoruz, daha çok göreceğiz. Maalesef. Bizim gerçek Kahramanlarımız hain, hainlerimiz kahraman yapılmış! Yazık kime derseniz, kendini üç günlük dünya zevkine satanlara, şeytana aldananlara! Biz sadece din kardeşlerimizi uyarıyoruz. Münafıklık alameti gösteren kişilerden uzak durun. Oku Müslüman dinini öğren, Sünnetleri öğren, tarihini öğren, gerçek adaleti öğren..
Bu sınavın tekrarı yok.. duymadım, işitmedim yok.. cahildim zamanım olmadı yok.. Torpil yok, yandaşlık yok… Faizle ilgili bilgin çok, şehvetin, nefsin peşinde zamanın çok, zamanını öldürmek için yandaşın çok. Çoklukta boğulanlar çok.. Vesselam… Anlamak için düşünen anlar.. Anlamak istemeyenler kafayı demler.
Hakkımıza hayırlı günlerimiz bereketli olsun..




EYYUP AKMETİN / 20.08.2019

Bu yazı 49 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©