DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

ADALETSİZ MERHAMET İHANET NET

Adaletsiz Merhamet,
Dünyamız için felaket,
Devletler için felaket,
Aileler için felaket,
Fertler için felaket,
Merhamet tek başına hareket ettiği zaman, tüm kötülüklere sığınak oluyor.. Sadece merhametli olan insanlar iyi insanlar gibi görünse de hiç de öyle değil.. Acı tecrübeler bunu çok açık ve net olarak gösteriyor.
Merhamet .. Efendim merhamet, insanlar istedikleri gibi özgür yaşasınlar. Kurallar olmasın, cezalar olmasın, tüm insanlar mutlu, huzurlu cennette gibi yaşasınlar.. İçip rezillik yapanlara karışmayalım, ağır cezalar vermeyelim.. Cinayet isleyenlere, kolaylık sağlayalım, pişmanım derse cezalarında indirime gidelim.. Tecavüzcülere adamına göre davranalım.. Bizdense fazla karıştırma, Bizden değilse asalım, keselim..
Merhamette Adaletli olmak zorunda, peki olabiliyor mu? Kimi merhametinden deyip tün ailesini öldürüp intihar ediyor. Kendi düşüncesinde çok haklı olduğunu düşünüp yapıyor. Düşünce farkları gereğinden fazla merhametten faydalanıp arttı. Herkesin adalet, merhamet, cesaret, ilim, eşitlik, özgürlük, saygı, sevgi, edep, devlet, millet, kahramanlık anlayışları çook farklılaştırıldı.. İnsanların akılları karıştı. Bu sözde medeniyet anlayışı değişmeli. İnsanlar kendilerini zehirleme özgürlüğü, istiyorsa sonuçlarına da katlanmasını bilmelidirler. (Sigara, alkol, uyuşturucuyu) sağlığına zararlı olduğunu bilerek içiyorsan.. Kendisine, çevresine verdiği zararların faturası merhamet gösterilmeden kesilmeli. Bu insanlar kendilerine, çevrelerine, verdiklerinin cezasını hakkı ile ödemedikleri için, çok rahatlar.. Şeytan zaten zevkten dört köşe .. Avrupa’yı halletmiş,.. “”Her beş kişilik aile de en az bir kişi alkolik veya uyuşturucu kullanıyor. Bir kişi gay veya lezbiyen, bir kişi en az bir kez intihara teşebbüs etmiş, bir kişi psikolojik destek almadan kendini yönetemiyor, bir kişi engelli ve İnsanların yüzde 75’i gerçek babasından emin değil..”””Abdurrahman DİLİPAK “” Sıra bizde mi? Demiyoruz. Görünen köye kılavuz.. İstemeyelim.. Çok akıllı insanlarız.. Avrupa’yı çok yakından takip etmeliyiz.. Medeniyet onlarda biz çok geri kalmışız.. Diyenlere… Geri kalmak buysa çok şükür.. Biz diyoruz.. Bizim bu yanlışlıklardan kurtulmak için fırsatımız, önümüzde Örneğimiz Bitmiş.. Avrupa var.. Kendimize gelmezsek Sonuç.. Bak ta gör, git te gör, oku da gör, Avrupa’yı bilenlere sor da öğren.. Hiç birini yapmak istemiyorsanız, Şeytan, onun askerleri Siyonistlerin, ve münafıkların gideceği yeri öğrenin..
Bizik Ecdatlarımız ne güzel söylemişler, Görevde merhamet vatana, millete ihanettir…
Merhamet çocukları sorumsuz, arsız, amaçsız yetiştirir,
Merhamet babayı, anayı saydırmaz, köle yapar,
Merhamet adaleti varsa merhamet, adaletsizse felaket…
Dengemizi koruyalım. Dengemizi çok kayıp ettik çok.
Vatan, Millet, Devlet, Ümmet, insan ve diğer canlıları sevmek,
Adaletli, Yalansız, hilesiz, edeple, İmanla olur..
Hayırlı, Adaletli merhametli, edepli, İmanlı günleriniz bereketli ve daim olsun,
İnşa Allah..

İnsanların ve tüm canlıların zararına olan tüm zararlılarla bıkmadan usanmadan mücadele,
Edelim. Güzel işler yapanlar güzellikleri bulur.. .. İstemekle değil, icraatle..
Kötü alışkanlıklara teşvik vatan, millet, insan severlik değildir…………..?????



EYYUP AKMETİN / 30.08.2019

Bu yazı 74 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©