DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

ŞEYTANA UYUN HAKLARI



Hakkındır dediler, hoşuna gitti her şeylere saldırdın,
Şehvetin silahın, gelir kaynağın dediler inandın,
İftira at, edebini at, analığı at dediler attın,
Atanı atarlar, satanı satarlar hiç düşünmedin.

Çocuk yetiştirmek eziyet,
Hayvan beslemek meziyet,
Modaya uymak medeniyet,
Sen ye-iç, yat üretme tüket.

Evlenmeden onlarca eş adayı değiştir,
Cinsiyetin beğenmezsen değiştir,
Dinin özgürlüğünü kısıtlar değiştir,
Doğal hayatı, sanal ortamla değiştir,
İnsanlıktan çıktın, türün nedir?

Şeytan çok sever cahilleri,
Çok aldatır, Alimim diyenleri,
Tıka basa doldurmak ister cehennemleri,
Tövbe etmez, insanlarla, cinlerin kibirlileri,
Bilmezler Yüce Allah(c.c) un, merhameti, gazabından ileri.

Hakkı hakkı ile veren Hak Tealadır,
İnsanları isyana çağıran şeytanlardır,
Şeytana taban, Yahudi siyonsitlerdir,
Onlara uyanlar içimizdeki münafıklardır,
Dünya sınav dünyasıdır, bilmeyen gafletedir,

Kuran uyarır, peygamber efendimiz örnektir bu ne gaflettir.
İnsanlar, kötülükte şeytanı solladı demek, cahilliktir,
Tüm kötülükler şeytandandır, bilmemek rezalettir,
Bilmediğine bilirim demek, cehenneme talip olmaktır,
Hakkı Haktan iyi biliriz, biz veririz, hadsizlik, şeytan işidir.
03092019..st.12.05

ŞEYTANİ TUZAKLAR

Evlenirken koca adayından her şey iste hakkın derler,
Evliyken çalış kocanın parasına muhtaç değilsin derler,
Çocuk doğurmaya geldi mi, henüz çok erken derler,
Boşanmaya gelince kocanın her şeyini al derler,
Sen istersen hak, kocan isterse zulüm haksızlık derler,
Bu ne lahana bu ne turşu demezler mi? Derler, derler.

Merhamet, iyi niyet, pozitif haklar maalesef edep bilmeyen kadınları şımarttı, erkekleri susturdu. Kadının dediği doğru, erkeğin dediği yetersiz demek, arsızlara gün doğdu demek.. Erkekler yolda yürümeye korkar oldular. Kadının biri iftira atsa sizi kim kurtaracak.. İftira atmanın cezaları arttırılmalı..
Eskiden kadınlar çok dikkatli yürür, erkelerden uzak durmaya çalışırdı. Kakara, kikilir gülüşler olmaz dı.. Şimdiler de erkekler kadınlardan kaçıyor. Edebin kadınla olması gereken ağırlığı erkeklere geçti. Kadınlar vurdumduymaz, erkekler dünyalarından vaz geçmişler. Kadınlar cıbıl bile gezse erkeklerin ardık umurunda değil. Alıştılar artık.. Eskiden bir kadının sesi erkeklerin dikkatini çekerdi, şimdi çıs cıbıl olsa kimsenin umurunda olmaz… Kadınların edepleri, giyinişleri, yürüyüşleri edep, saygı görürdü.. Şimdilerde şiddet görüyormuş.. Erkeklere iftiraların ardı arkası kesilmiyor.. Sanki salgın bir hastalık hızla yayılıyor… İftira, iftirayı, şiddet şiddeti artırır.. Bu işlerde, düşmanlarımızın katkılarını da küçümsemeyelim.. Aile hayatını bitirmek için şeytanlarla, yarışıyorlar .. Diziler, flimler, tiyatrolar, san-atlar.. Şehvetsiz, şiddetsiz olması sanki yasak.. Güzellikleri teşvik yasak.. Tuhafiyelerde, A.V.M ler de, pasta haneler de, parklarda-bahçelerde, düğünlerde, dermekler de, her yerde sanki şehvet pazarlayanlara ödül var.. Evet var. Cehennem azabı var.. Helalleri haramlara çevirmek var.. Hastalıklara davet var.. Sapıkları delirtmek var.. Erkeklere sen sokağa çıkma yasağı var… Şeytanlara bayram var.. Dürüst insanlara eziyet var.. Zulüm var.. Ülkemize Şehvet, edepsizlik, aileleri yok etme nükleer saldırıdan daha tehlikeli saldırılar var…
Dinine, vatanına milletine, ailelerine sahip çıkmak isteyenlerin işleri çok zor! Yüce Yaradan hayırlı sabır, şuur, cesaret versin.. Merhamet en zayıf olduğumuz yanımız. Hainler bunu çok iyi kullanıyor. . Her işi ehline teslim edelim. Her kadın masum değildir, Her erkekte suçlu değildir. Herkes haddini bilmeli, üzerine vazife olmayan işlere karışmamalı. Başınızı yakarsınız.. Müslümanla, Münafık arasındaki farkları öğrenin. Hainler sizi kullanmasın, aldatmasın.. Münafıklar Lawrence zihniyetindedirler.. ..
Şuurlu, uyanık, bereketli günleriniz daim olsun İnşa Allahl

MÜNAFIKLIĞIN ALAMETLERİNDEN

Makam görünce önünde iki büklüm eğilir,
El, etek öpmeye yalakalığa bayılır,
Yüce Yaratanın evinde-camide sere-serpe yayılır,
Münafıklığın alametlerinden, sayılmaz mı?

Kameraları görünce, edepli ye bürünür,
Ayet-Hadis okunur, ona şarkı, türkü sayılır,
Garipleri görünce efeliğe soyunur,
Münafıklığın alametlerinden, sayılmaz mı?

Yiğitleri görünce, masumane süzülür-büzülür,
Haramlara bal, kaymak diye sardırır,
Yalan, hile, emanete ihanet çok görülür,
Münafıklığın alametlerinden, sayılmaz mı?


ŞEYTANİ İFTİRA
Dün Saat 09.00 YER GAZİANTEP..
10 yaşındaki bir kıza üstelik yeğenine tecavüz etti iddiası tam bir geri zekalı şıllığın yapabileceği iğrenç, sinsi ve bir o kadar da egoist bir iddiadır.

Her erkek bilir ki böyle bir vakaanın sonucunda en az 20 yıla mahkum olmak, linç edilmek ve hayatının kararması kesin ve katidir. İşte olayı çözmek için muhakeme yeteniğini kaybeden şuursuz bir toplum. Gelin şimdi sinsi plana bir bakalım.

Kızın amcası olan aynı zamanda planı kuran karının da gayını olur.Gayın ile aile efradı beraber iş yapıyorlardı fakat artık gayın ayrılmak istediğini kendi işini yapmak istediğini söyledi ve kabul gördü.Derken gayın işleri ilerletti ve bunlardan eskisinden daha çok kazanmaya başladı.

Bunu anlayan sinsi karı hasedin korkunç doruklarına ulaştı.İlk iftirası bende gözü var desede eşi tarafından bastırıldı.Çünkü eşinin kardeşi ve böyle şeye ihtimal vermedi.Lanet kadın şeytanın bile aklına gelmeyen o dehşet verici planı kafada artık kurmanın zamanı gelmişti.

Birincisi infial yaratmalıydı olay. İkincisi gayını sokağa çekmeliydi zira iş orada bitecekti. Üçüncüsü polis gelmeden tüm hıncını halkı kullanarak almalıydı. Dördüncüsü muazzam bir sopa atmalıydı kayına halk. Çünkü halk geri zekalıydı sorgusuz sualsiz dalacaklardı adama ki öylede oldu.

Bu şeytani planda öz kızını bile kullanmaktan çekinmeyen karı Gaziantep’in en işlek caddesinde adama randevu verdi. Gel bir mesele hakkında konuşacağız. Adam yazık zokayı yuttu ve oyuna geldi. Daha gelir gelmez karşıdan çığlıklar eşliğinde hakaretler ederek halkın dikkatini çekmeyi başardı.

Halk ne oluyor ne bitiyor anlamadan karının ağzından çıkan bir kaç kelimeye tav olarak malesef korkunç linç ve şiddete meyletti. Orada bulunan hiç kimse bu aileyi tanımıyordu buda karının işine geliyordu. Sağlam dayak attılar adama.

Sonuç mu ? Polis geldi. Tutukaldı adamı. Savcılık yanlış anlaşılmadan serbest bıraktı.Peki şimdi ne olacak ?O kızın psikolojisi ne olacak ? O adamın psikolojisi ne olacak? Kısacası bu adam depresyona girip bu karının kafasını kesip çöp konteynırına atarsa yine ERKEK ŞİDDETİ deyip hönkörücek misin ?
Şeytani oyunlara dikkat..


EYYUP AKMETİN / 3.09.2019

Bu yazı 99 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©