DUYURULAR

Mansur Ekmekçi TANIŞALIM Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

Mansur Ekmekçi (mansur)

TANIŞALIM

ÖZGEÇMİŞİM
01.03.1960 Muş doğumlu olan Mansur EKMEKÇİ İlkokulu Midyat’ta, Ortaokulu ve lise tahsilini Adana’da bitirdi.
Şiirleri; yurdun birçok yerinde mevcut kültür ve edebiyat dergilerinde, Türkiye Yazarlar Ansiklopedisi ile Türkiye Edebiyatçılar ve Kültür Adamları Ansiklopedisi olmak üzere Antolojilerde ve muhtelif gazetelerde yayımlandı.
Yayımlanan Kitapları: Hercai (1999) / İnsanoğlu (2000) / Ne olursan ol, Önce İnsan Ol (2002)
İnsan Dergâhı (2003) / Yaşayan Çukurovalı Âşıklar ve Geleneğe Tabi Halk Şairleri
Antolojisi.2006 / İnsan Mayası ve Tekerlemeler (Baskıya hazır)
Evli ve beş çocuk babası olan EKMEKÇİ üç dil bilmektedir. Salihli/Bizim ECE ile Mersin/Maki Edebiyat Dergisi’nin Adana temsilcisi olan Ekmekçi, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri sahipleri Meslek Birliği (ilesam), Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MESAM), Adana Tüm Müzisyenler Derneği (ATM), Çukurova Edebiyatçılar Derneği (ÇED), Çukurova Halk Ozanları Derneği (ÇOKDER), Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği (MEŞYAD), Söke Şairler ve Yazarlar Derneği, Hacı Bektaş Veli Derneği ile Adana Muşlular Derneği üyesidir.
ADRESİ: Reşatbey Mahallesi 12 Sk. No.30 Seyhan/ADANA
TLF. 0535. 254 93 29 E-Mail: mansurekmekci@mynet.com mansurekmekci@hotmail.com
www.Antoloji.com/mansur_ekmekci m0mansur@gmail.com
…………………………………………………………………………………………………
SAYISAL BİYOGRAFİ

01/03/1960 Muş doğumlu olan Mansur EKMEKÇİ İlkokulu Midyat’ta, Ortaokulu Adana’da, lise tahsilini ise dışarıdan bitirdi.
Geçmişten günümüze edebiyat alanında yapmış olduğu faaliyetlerini arşivlemiş. İşte bu arşivdeki listeye göre 5 Şiir kitabı ile Adana Valiliğince 1 Büyük boy Antolojisi yayımlanmış. Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri sahipleri Meslek Birliği (ilesam), Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG), Adana Tüm Müzisyenler Derneği (ATM), Çukurova Edebiyatçılar Derneği (ÇED), Çukurova Halk Ozanları Derneği (ÇOKDER), Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği (MEŞYAD), Hacı Bektaş Veli Derneği ile Adana/Yüreğir Muşlular Derneği yani 8 derneğin üyesidir. 5 kardeşi olup 5 te çocuk babası ve 5 çocuk da okumaktadır. Uğurlu sayısı da 5 tir.
Memuriyetini, İnşaat ustalığını, Ressamlığını, Videoculuğunu da sayarsak 5 meslek sahibidir.
Seçkin şiirleri ve eserleri; 5 sanatçı ve 5 Âşık tarafından okunmakta,. Türkiye Edebiyatçılar ve Bilim Adamları Ansiklopedisi, Türkiye Yazarlar Ansiklopedisi, ve Yurdun muhtelif 15 Şairler Antolojisinde.., Yunanistan ve Türk Edebiyatı gibi 30 Edebiyat dergisinde, Hürriyet, Milliyet, Sabah, Türkiye, Cumhuriyet, Zaman,Posta Gazeteleri dahil Mersin’den Antalya, Aydın, Manisa’ya kadar, Kars’tan Uşak, Ordu, Kırklareli, İstanbul’a kadar yurdun muhtelif yerlerinde çıkan 80 gazetede yayınlanmıştır. 20 der fazla Televizyon ve Radyo Programlarına konuk edilip, yurdun birçok şölen ve etkinliklerine katılarak sayısız derece ve ödüllere layık görülmüştür. 3 dil bilip, memuriyetteki hizmetini de 25 yıla tamamlayan Ekmekçi her şeye rağmen hayat

Bu şiir toplam 881 kez okundu.
17.05.2008 17:25:00

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©