DUYURULAR

çoban yıldızı HER GÜN SENİ YAŞIYORUM İÇİMDE. Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

çoban yıldızı (çoban yıldızım)

HER GÜN SENİ YAŞIYORUM İÇİMDE.

Bir tanem benim..sıkıca tutunuyorum hayallerime bu gece de..Sarılıyorum sensizde olsa seninle olan mutluluğuma ... Her şey beynimin içinde dönüp duruyor..anlamak değil derdim..anlaşılmakta değil..sadece seni ölesiye sevmek istiyorum..Aşkım göz bebeklerindeki parıltıları saklama olur mu beni görünce..Beni sev sevginin ak elleriyle;dokun ellerime..çünkü ben mahzun kaldım buralarda sensiz..ellerimi çekmeyeceğim ellerinin içinden...hiç çekemediğim yüreğimi de..
Bir tanem seninle her şey güzel,seninle yaşamak güzel,kalbime girdiğinden beri sensizlik bile güzel geliyor bana ..sensizken de seninleyim çünkü..sensizken benimlesin,ben de seninleyim..Seni sevmek delilikmiş yaşıyorum VE seni arzulamakmış tüm bedenimle..Sanırım sadece düşüncelerimde değilsin,yüreğimi de çok fena ele geçirmişsin ela gözlüm..Gözlerinin gözlerime değmesini,gülüşündeki gamzeleri özledim.yokluğun hiç de adil değil.Beni yok ediyor,seni var ediyor sevdiğim..HER ŞEY SENİNLE GÜZEL VE ANLAMLI OLUYOR..Eriyor kelimelerim bu gece seni anlatmaya yetmiyor kadınım benim.Ama sevgin içimde öyle büyüyor ki ben,sen oluveriyorum..Merak edilmeyen yürek daha kaç zaman dayana bilir ki. anıların gülen yüzüne demi,ş şair ama..ama ben biliyorum sende özlüyorsun beni..hangi ben gerçekte seni sevdi diye ara sıra soruyorum kendime..İşte cevap geliyor yüreğimden ...HEPSİ...
İçimde birikmişliği var sevginin sana dair ..özlemlerimin en güzelini yaşıyorum sensiz günlerimin..Ne zaman resimlerine baksam titriyor bedenim,yüreğim sensizliğe dair..Her gün seni yaşıyorum içimde..Meğer ne çok sevmişim seni sevdanın adına..Anlamın özünde sen varsın bu gece..Ama içimde karşı koyamadığım,yüreğime yayılmasını önleyemediğim bir duygu var ... ÖZLEM ... Çabuk gel bir tanem dayanmak zorlaşıyor sensizliğe....!!

Bu şiir toplam 602 kez okundu.
19.05.2007 23:29:40

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©