DUYURULAR

Ozan Kocaer Yeşil.. Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

Ozan Kocaer

Yeşil..

Bugün acılardan bir tutam daha çektim..annane kokuyordu verdigin çay….eksikti kelimlerim yaşamak sırasıydı ve en uzun geceydi yaşanan…şimdi dalgaların denizi dövdügü yerdeyim ..herşey yeşil….
Seni anlattıgım tüm salıncakların demirlari kırık..hangi güle seni anlatsam kurudu….başlayan ve biten zamanlarda verdigim sadece soluktu…şimdi başlayanla bitenin ortasındayım….herşey yeşil…..

Çizilmiş resimlerin gölgesinden geçtim ….bir dua duydum uzaklardan ….geceyi yarıyodu söylenenler…duyulması için degil ..anlanması için…durdum bir sigara yaktım….salındı nazlı nazlı havaya duman…bir den çaktı bir şimşek…her şey yeşil…..

Çikolata renkli bir geceydi yaşanan…tüm buzullar eriyordu…yunuslar halinden bin pişman…sarsıldı uguldayan uçurumlar…düşen bir taştım boşlukta..yeryüzü sadece bir mekan…çok anlam katmak degil….anlamı yaşamak marifet…yalanlar asılı parmak uclarımda…uyandım birden şaşırdım …kelimeler uryan ..babam diyorum babam …her şey yeşil….

Duvarlarla konuştugum için deliyim ….kimse kabahat bulmaz bana dedini anlatan duvara…tüm ayıklar içinde sarhoştu ruhum ..renkler bana düşman….hızla rengi attı duvarın …önce sarardı sanki …sonra….herşey yeşil….

Çayına kaç şeker istersin sorusu baydı gece yarısı….trafikte bir tuhaf durgunluk…öldürüyor beni sigaranın her dumanı…pişmanım it gibi her nefeste …ama seviyorum pişmanlıklarımı….herşeyi onlar ögretti bana …içimin tüm açmazları….sordun mu söyleyeyim mi…kızadı gene domatesler..rennkli bir resimde eskiye bakıyorum ….durdum ardıma baktım…..herşey yeşil……


Şimdi sen kimin kolundaysan …o bana tanıdık gelir….hangi iklimse senin yurdunda ..bana çiçek açar erik agacım ..haydi gel diyorsun arkadaş kalalım…sorun şu ki dolmuş benim arkadaşlıklarım.. ….sevgililiklerimde boşluklar var ….doldur her bir noktanlan….başka diyorsun derdin….soruyorum sana cevapla…neden ….herşey yeşil….

Çünkü diyorsun çünkü…..

Bir ormana gömdük seni………

Bu şiir toplam 437 kez okundu.
27.02.2013 09:49:13

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©