DUYURULAR

Ekrem ŞAMA BAŞKA ELLER Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

Ekrem ŞAMA

BAŞKA ELLER



(Tiyatro)




Birinci Perde (Oynandı) Genç kuşak olarak geliyoruz, Ey millet, bizlere bağır açın, Açın açın!.. Uzlaşma kültürü taşıyoruz, Çözümlerimiz hazır, yol açın, Açın açın!.. Altmışbeşten büyük siyasiler, Artık gidin, önümüzü açın, Açın açın!.. Kollektif akılla geliyoruz, Muhafazakarız, yolu açın, Açın açın!.. Siyonist liderlerle anlaştık, Amerika söz verdi, yol açın, Açın, açın!.. Genciz, yakışıklıyız, son şansız, Dört yönlü hareket için açın, Açın açın!.. Avrupa’ya girmek istiyoruz, Bizi seçin, gönlünüzü açın Açın, açın!..

İkinci Perde (Oynandı) Saddamı devirmeye gelecek, Dost Amerika’ya kucak açın, Açın, açın!.. Ülkemize gelsinler yol verin, Limanları, alanları açın, Açın açın!.. Tezkereyi hemen onaylayın, Koalisyon için yolu açın, Açın, açın!.. Coni’nin kanı akmasın, yazık, Bombalar için koridor açın, Açın, açın! İlk bomba Irak’ta patlayınca, Dolar gelecek, kasayı açın, Açın, açın!.. Ey Bush! Halka rağmen yanındayız, Bize kesenin ağzını açın, Açın, açın!.. Siyonist istedi yapıyoruz, Bu cesaret ödülü, yer açın, Açın, açın!.. Conilere ikmali üstlendik, Kazanıyoruz, kapıyı açın, Açın, açın!.. Amerika’ya güveniyoruz, Kırmızı çizgileri de açın, Açın, açın!.. Dost Bush! Bu kadar desteğe karşı, Kurulacak masada yer açın, Açın, açın!.. Asker de göndeririz yardıma, İş adamlarımıza iş açın, Açın, açın!.. Telefarlılar, Felluceliler, Barış geliyor, kapıyı açın, Açın, açın!.. Coni’ye yardım götürülecek, Tır şoförleri, kısmeti açın, Açın, açın!.. Bak Sam Amca! Biz BOP’a öncüyüz, Artık kartlarınızı da açın, Açın, açın!.. Kıbrıs İsrail için önemli, Türk tarafı! Artık yumruk açın, Açın, açın! İslam veya Türk Birliği hayal, Boşuna kilit olmayın, açın, Açın, açın!... De Sekiz neymiş? Olur şey değil, Böyle bir blok hoş da olmaz, açın, Açın, açın!.. Siz, çoluk çocuk diyenler bakın, Neler yaptık, gözünüzü açın, Açın, açın!.. Avrupa için, her şarta evet, İsteklerini yapın, yol açın, Açın, açın! Ancak o dostlarımız düzeltir, Ekonomiyi de İMF’ye açın, Açın, açın!.. Faizler gecikmesin, ödeyin, Hazinenin kapısını açın, Açın, açın!.. İşçi, çifçi, memur, iş dünyası! Önümüzü hiç kesmeyin, açın, Açın, açın!..

Üçüncü Ve Son Perde (Henüz oynanmadı.) Aaa! BOP zannettiğimiz BİP çıktı, Büyük İsrail oldu, kaçalım, Kaçın, kaçın!.. Aaa! Biz Sam Amcayı dost sanmıştık, Sıra bize de gelmiş, kaçalım, Kaçın, kaçın!.. Aaa! Avrupa toprak bölüşüyor, Sevr’i imzalamışız kaçalım, Kaçın, kaçın!.. Aaa! Uyarmışlardı, inanmadık, İş bize göre değil, kaçalım, Kaçın, kaçın!.. Aaa! Sınırları da kapatmışlar, Herkes tek tek kaçmalı, kaçalım, Kaçın, kaçın!.. (Allah korusun, perde iner.)

Ekrem ŞAMA

Bu şiir toplam 468 kez okundu.
29.10.2013 12:24:45

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©