DUYURULAR

Cihan BAŞHAN İŞTE ORADA !!! Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

Cihan BAŞHAN

İŞTE ORADA !!!






Ey vefa! Ne güzeldir her kilidi açan anahtar olmak Ne kötüdür her anahtara kilit olmak Işte orada! Prangalar yemiş yorgun yüreğim... Ey umut! Ama alnım yıldızlarda, soğuk bedenimi izliyorum göklerden Sana ait ama sensiz bir benlikle.. Kollarımda sukun bulur sessizlik Bir kısık dağ ateşinde uyanırken yıldızlar tek tek. Ey sevgili! Bana kış oldun baharlarda O yüzdendir ki baharlarım kıştır benim.

Ey Rüzgar! Uzaklarda mı kaldın şimdi.. Hani aynı sabaha doğacaktık Batarken sensiz buralarda Ben evet ben ! Bir ay yalnızlığına oynuyorum. Tek sahne ,tek perde,tek kayboluş Tek kişilik bir oyun muydu hepsi?

Ey Çile! Ne olur bana gözyaşının bittiği günden bahsetme Bana sen değil senin hasretin yeter Ne olur bana derdin bittigi günden bahsetme.

Ey Aşk! Gel bir daha dol içime , Götür beni buralardan, bu şehirden, bu diyardan Savur beni sevgili kokusunun yetişmediği bilinmeyene Ve bana asla ona ait bir şey söyletme.

Ey Ölüm! Bana bakma öyle ,varsa hesabın kes bileti,kır kalemi Ama bana Onu hatırlatan ölmeleri yaşatma yeter.

Ey Hayat! Sende yaşadım herşeyi, her çileyi, her bin kere yıkımı Bir kere yaşamayı Ben sendeydim ama sen bende değildin Onun içindir ki sensiz açıyorum kollarımı ölüme...

Cihan BAŞHAN

Bu şiir toplam 378 kez okundu.
29.10.2013 12:26:39

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©