DUYURULAR

sezi keskin ::::::ÖZLEDİKÇE SEVDİM:::::: Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
5,0
2
Şiire puan verin!

sezi keskin

::::::ÖZLEDİKÇE SEVDİM::::::

Yılların özlemi dağ gibi büyüdü içimde. Özledikçe sevgimi daha iyi anladım. Sevgimin ne kadar büyük olduğunu gördüm. Seni özledim seni istedim yanımda. Hayat devam etse de benim aklım hep gerideydi eski günlerde. Onca yıldan sonra peki sen hiç mi özlemedin. Hiç mi bakmadın geriye. Hiç mi demedin, şimdi o yanımda olsun diye.
Ne tuhaf onca yıldan sonra, bana yaptığın onca şeyden sonra hala seviyorum seni. Sakın ne yaptım deme yine. Söylesene ne yapmadın ki. Söylediklerim ve söyleyeceklerim senin için önemsiz olabilir benim için çok önemli. Duygularımı alıp gittin. Kaderimi değiştirdin sen. Bir anlık öfkeyle mutluluğumdan ettin senden ettin beni yani hayattan ettin. Taki seni gördüğümde bana yaptıklarını bir kenara çektim ve yıllar sonra seni görmenin heyecanını yaşadım. Hiç değişmemişsin aynı sen duyguların değişmiş sadece. Biliyor musun böyle daha insaflı olmuşsun. Yıllar sonra özlemim her şeyi değiştirdi. Özlemim görmezden geldi yaptıklarını, nefreti sevgiye çevirmeye yetti. Seni bir kez gördüm ya dünyalar benim oldu sanki.
Her şeyi bir duygunun değiştirebileceğini bilemezdim. Özledikçe daha çok seveceğimi ummuyordum sevdiğim. Böyle olacağını bilseydim daha çok özlerdim

Bu şiir toplam 779 kez okundu.
16.06.2007

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©