DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

BEN YİYEMEDİM BUYUR SEN YE

BEN YİYEMEDİM BUYUR SEN YE

Bir yıl boyunca Türkiye sanayisinin tüm ihracat toplamı 151.7 milyar dolar oldu diye sevinirken birileri yılın sonunda tüm ihracatımızı KDV’si ile birlikte 14 günde elimizden aldı götürdü bile. Aldı götürdü demek safdillik olur kendi elimizle finans tetikçilerine teslim ettik farkında bile değiliz.
Bu yetmiyor gibi biz hala birbirimizi yemekle meşgulken açıkta bıraktığımız hazinemizi emek hırsızlarına peşkeş çekmeye devam eden uluslararası sermayenin yerli işbirlikçileri harıl harıl çalışıyorlar.
Yazık oluyor arkadaşlar bu ülkeye,milyonlarca işçinin alın teri 14 günde heba olup gitti, şimdi her şeyin farkına varsak ve gerekli tedbirleri alsak bile aynı noktaya gelebilmek için en az 5 yıl daha kaybettiklerimizi geri kazanmak için uğraşmak zorunda kalacağız.
Eğer uyumaya devam edersekte; bu gidişatın her 1 haftalık blançosu için 2 yıllık emek ilave etmek zorunda kalacağımız kesin. 14 günde 152 milyar kaybettik faiz, dolar, euro aldı başını gidiyor kendimize gelelim lütfen,kavgayı bırakıp bir soluklanalım artık. Birileri bizi sahaya sümüş horoz döğüşü yaptırıyor, yahudi lobilerindeki siyonistler hem loca da hemde açık ve kapalı türibinleri doldurmuş, Basın kulübelerini ele geçirmiş, kahkahalar atarak bizi seyrediyorve de bütün dünyaya naklen yayınla seyrettiriyorlar, arada birde birbirimizi didiklerken boğazımıza dolan pıhtılaşmış kanları yine kendi kanadımızdan kopardıkları tüylerle temizleyip nefes almamızı sağlıyor, tekrar tekrar sahaya sürerek yeni yeni maçlar tertip ediyorlar.Bu horoz döğüşünde kimin haklı kimin haksız,kimin şikeci kimin dürüst, kimin mağlup kimin galip olduğunun hiç bir önemi yok.
Uyanalım artık başka Vatan yok. TÜRKİYE CUMHURİYETİ’ni kurarak bize emanet eden atalarımızın kemiklerinin sızladığı yetmedimi hala,yine sefiller filminde oynamak zorunda kalacağız, senaryoları hazır, sonumuz bizim rol kabul edip etmememize bağlı.
Filmin sonu ise her zaman aynı, senaryosunu ve sonunu bildiğimiz bu filmde yüzlerce defa rol aldık oynadık ve filmin sonunu tekrar tekrar gördük artık yeter,kendi senaryomuzu yazma ve kendi filmimizi çekme zamanıdır,kendimize çeki düzen verme zamanı çoktan geldide geçti bile. Satranç tahtasındaki piyonlar gibi yem olmaktan bıktık artık birazda At, fil,kale ve şah rolünde oynayalım, oyunun kurallarını birazda biz koyalım. Ben yiyemedim sen ye demekten, bu kadar fazla cömert misafirperver olmaktan vazgeçelim. YETER ARTIK...
05.01.2014 Bülent ARKAN.

Bülent Arkan / 6.01.2014

Bu yazı 510 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©