DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

İFTİRADIR


Müslümanlar yalan söylemez,
Verdikleri sözden dönemez,
Emanete ihanet edemez,
Münafıklara Müslüman demek, iftiradır.

Münafıklık Lawrence zihniyetidir,
Kendi ahlaksızlıklarını örtmek içindir,
Müslümanların artmasına engel olmak içindir,
Münafıklara Müslüman demek, İftiradır.

Yalan söyleyen bizden değildir, hadis,
Verdiği sözden dönen bizden değildir, hadis,
Emanete ihanet eden bizden değildir, hadis,
Namazlar olmadıkça cennete girilmez hadis,
Münafıklara Müslüman demek, İftiradır.

Resûlullah(s.a.v.) Efendemiz Kızı Fatıma(r.a)’a
“”Ey fatıma! Sakın namazlarını terk etme! Yemin derim ki Peygamber kızı olsan da namazların olmadıkça cennete giremezsin..”””
Bütün bunları bilen bir Müslüman diğer insanlara kötülük yapa bilir mi? Yapsa da tövbe etmeden durur mu? Tövbe deyince bizim insanımız, dilde tövbe sanıyor. Tövbe dilde kalıyor, gönüle inmiyor.. Oysa ameller sözlere göre değil, niyete göredir. Biliriz sanıyoruz.. Bakıyorsunuz kişi hem Müslümanım diyor, Müslümanlara ettiği hakareti, gavurlar bile yapmıyor. İşte bunlara Münafık deniyor, Bizden değildir. Müslüman değildir demek değil mi?
Okuduklarımızı anlayan, ya da anlamak istemeyen nesiller türedi. Kimseler yanlışları sahiplenmiyor.. Yediği haram içtiği haram, bakışı haram.. Ondan sonra şu gıdalarda şu besinler var. Bu gıdalarda daha vitaminli.. Haramın vitamini şeytani, haramzadeler yetiştirir, hastalıklar neden artıyor.. Sağlık bilimi de nasıl? Bir dalavere ise geliştikçe hastalıklar artıyor.. Biraz okuyun, düşünün, sorgulayın.. Ver Allah’ım helal, haram senin kulun yer Allah’ım Müslüman sözü olma ihtimali yok. Cahil değilsen.. Cahilsen dolandırılmaya, şeytana oyuncak olmaya hazırsın.. Ondan sonra çocuklar neden böyle? Besmelesiz her işin, helalleri bilmezsin, niçin yaşadığını bilmezsin.. Neden böyle.. Bir ilahi kanunlar var, uyarsan.. Huzurlusun, güvendesin. Birde şeytani kuralsız, özgür-hür, her sözde serbest yaşam, yalan, hile, her şeyi şerli, huzur, güven, bu dünyada cenneti arıyor.. Ara ara bulursun.. Bazı Babalar ev reisliğini severek unuttu.. Bazı analar, analığı kariyere severek tercih etti. Sorumluklardan kaçan kurtuluyor mu? Gavuristan’a bir bakın, araştırın, yarıdan çoğu hasta, alkolik, her şeyleri para.. Aile yok.. Gavuristan bizdeki Aileleri de kendilerine benzetmeye çok gayret gösteriyorlar.. Tabii olarak içimizde ki Münafıklarla, para, şehvet, süslü geçici zevklerin köleleri en büyük destekçileri.. Müslüman aileleri kıskandıkları için, iftira, hile, yalan, talan.. Hedef Müslüman aileler.
Müslüman olup da eşine, çocuklarına eziyet den kaç günahkar Müslüman çıkar.. Bizde, eş, çocuklar emanettir. Biz karıncayı bile öldürmek için, fetva isteyen ecdatların torunlarıyoz.. Zır cahil olanlar hariç kaç kişi inanır.. İnanıyoruz diyorsanız ne Müslümanlıktan nede insanlıktan nasibiniz zayi olmuş.. Deriz o kadar.. Bizim dinimiz huzurun, güvenin teminatıdır.. Bunları okumuş gavurlar bilirde, içimizdekiler, nasıl bilmezler. Cehalet mi? Art niyet mi?
Garanti veriyoruz. Herkesin hesap vereceği günde görüşeceğiz.
Ölüm var ey fani, yalan, hile, iftira, talan, her türlü zevkler.. Ölüm meleğini görünce hepsi olur yalan… Sen oyalan,


Halk isterse huzur,
Yüce Yaradan der buyur.
Halk istemezse huzur,
Yüce Yaradan iblise der ki sen buyur..
Seçme hakkı senin, ey aciz kul..
Önünde iki yol..
Biri hak yol..
Diğeri şerli yol.
Hak yolda azım, sadakat olanlara selam olsun..
Hayırlarda görüşürüz İnşa Allah.. Tek derdimiz sınavımız…





İĞNELİ FIÇI NEDİR?
Yahudilerin, kaçırdıkları Yahudi olmayan çocukların kanlarını almak için kullandıkları yöntemlerden biri. Fıçının içi iğnelerle kaplıdır. Çocuğu fıçının içine canlı canlı kapatan hahamlar, ardından fıçıyı dakikalarca yuvarlarlar. Daha sonra fıçının dibinde bulunan musluk açılır ve toplanan kan ayinlerde kullanılmak ya da Mayasız Bayramında yenilen mayasız ekmeklere karıştırılmak üzere alınırdı.
Yahudilikte, insan kanının ikinci bir kullanım yeri ise Pessah (mayasız) bayramları olmuştur. Pessah bayramında bir hafta boyunca mayasız ekmek yapılır ve yenir. Yahudilerin bazı kollarına göre, bu ekmeklerin en makbul olanları ise içine insan kanı katılanlardır. Bazı tarihçilerin bildirdiklerine göre, Pessah bayramları, Ayrupa’da her yıl küçük çocukların kaybolduğu dehşet dönemleri olmuştur.
Kan içme konusunu şimdiye dek en iyi açıklamış kaynaklardan biri, 1803’te Moldavya’lı rahip Neophite’in yazdığı kitaptır. Bir hahamın oğlu olan Neophite, Yahudilikten çıktıktan sonra hristiyanlığı kabul edip rahip olmuştur. Babasının inancındaki bütün kanla ilgili ayinleri açıklamıştır. Bazı Yahudi tarikatlarının, insan kanı kullandıklarında Yehova katında daha “üstün” olduklarına inandıklarını anlatmıştır.
İşte Yahudilerin bulundukları ülkelerden sürülmelerinin nedenlerinden birisi de bu sapık adettir. Özellikle İspanya’da, kan içme olayları defalarca gündeme gelmiş, bu olaylar halk arasında büyük huzursuzluk meydana getirmiştir. Sayısız çocuk kaybolmuş, cesetlerin bir kısmı tamamen kanı

EYYUP AKMETİN / 6.09.2019

Bu yazı 55 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©