DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

VATAN HAİNLERİNİN SONU


Gavurlara güvenip kendi liderlerini deviren hainler sanıyorlar ki daha güzel yaşayacağız, günümüzü gün edeceğiz, bu dünyada cenneti yaşayacağız. Bu hayallerle avunurlar.
O ülkenin lideri alaşağı edildikten sonlar, sıra vatanını satan hainlere gelir. Çünkü O ülkeyi deviren güçler bilir ki, hain her zaman haindir. Kendilerine de ilk fırsatta hainlik edeceklerini, zaten kendi liderlerini satarak kanıtlamış olmuşlardır.
Bu dış güçler tarafından işgal edilen tüm devletlerin hainlerinin başına gelmiştir. Ancak hainler kendilerini hep başkalarından akıllı sandıkları için hep yanıldılar. Irakta Saddam yıkılırken bayram edenler, şimdilerde ağlıyor, cehennem azabının bu dünyadaki küçük bir kısmını yaşıyorlar. Kaddafi’yi linç edenler aynı kaderi paylaşıyorlar. Kadınları tecavüze uğruyor, kendilerine en aşağılık hakaretler yapılıyor.. Bizdeki hainlerse bunlardan daha aşağı neden mi? Suriyeliler göz önünde, Iraklılar, Libyalılar, Afrikalıları da görüyorlar, haberlerde, gazeteler de okuyorlar, dinliyorlar. Hala akıllanmıyorlar.
Memleketi yıkmak için türlü oyunların kurbanları olmuşlar hala fark etmiyorlar. Özgürüm, hürüm diyenlere bakıyorsun. Kölelerden daha aşağı durumdalar. Havla deyince, havlayan, dur deyince duran, yağlı kemiğin hayaliyle yaşayan zavallılar. Hem bu dünyada, hem de cehennemde görecekleri azapları kedilerine gelmez sanıyorlar. Boşuna dememişler, Azrail(A.S) ı gördükten sonra ataist kalmazmış. Son gülen hep gülen, son ağlayanda hep ağlayan olurmuş.
Son gülenlerden olmak için azim ve kararlılıkla çalışanlara, vatan severlere selam olsun..



EYYUP AKMETİN / 4.10.2019

Bu yazı 41 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©