DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

GAVURİSTANIN HAYVAN SEVGİSİ


GAVURUN MEDENİYETİ

Hayvan hakları köpeklere,
İnsan hakları gavurlara,
Kadın hakları feministlere,
Gavurun medeniyeti böyle olur.

Analar günü eller cebe,
Sevgililer günü eller cebe,
Bütün özel günler eller cebe,
Gavurun medeniyeti böyle olur.

Develer hayvan değil,
Hindiler hayvan değil,
Tavuklar hayvan değil,
Gavurun medeniyeti böyle olur.

Müslümanlar insan değil,
Fakirler insan değil,
Paylaşmak gavurlara göre değil,
Gavurun medeniyeti böyle olur.

Avustralya’da çok su içiyorlar diye, develeri toptan ortadan kaldırmaya karar vermişler. Gereğini yapmaya da başlamışlar. Neymiş efendin suların çoğunu develer ve atlar tüketiyormuş. Develerden sonra sıra atlarda!
Sözde hayvan sevenlerde uykudalar, ya da kafayı çektiklerinden, sızmışlar bir yerlerde, hiç sesleri çıkmıyor. Çünkü patronları öyle istiyor. Tasmalı hayvan severler. Sorsanız özgür, hareket ediyorlarmış. Özgür olsanız, hep ayını ağızdan çıkmış sözler kullanmazsınız. Birlikte hareket edenler bir yerlerden emir alıyorlar demektir.. Oda her zaman insanlara ve hayvanlara zulmü hak gören Siyonist Yahudilerdir. Bunlar şeytanın askerleri olduklarından, yakmayı, yıkmayı marifet zan ederler. Bütün canlıların rızkını veren Yüce Yaratanımızdır. Kimse kimsenin rızkını yiyemez. Yemeye kalkarsa cezalarını er veya geç bulurlar. Canlıların rızıklarını çalanlar, gasp edenlerin sonları yakın, Yüce Yaradan uyarıyor anlamıyorlar. Gavurun medeniyetine bak. Bir taraftan yanan hayvanları kurtarıyoruz, hayvan severin pozları, diğer taraftan sularımızı tüketiyorlar diye, develeri ve atları öldürmeyi hak sayıyorlar.. Belki de siz o hayvanlar sayesinde, sıkıntı çekmiyorsunuzdur. Onlara gelen rızıklardan sizlerde faydalanıyorsunuz. İşi hep kendinize yontmayın.. İnsanlar vardır, meleklerden üstün olur. İnsanlar vardır hayvanlardan daha aşağı olur. Haddini bilmeyen kavimleri, milletleri Yüce Yaratan defalarca helak etmiştir. Bunu en iyi Yahudiler bilir, onların başına defalarca gelmiş. Hala akıllanmıyorlar.
Şeytan onları güdüyor, kullanıyor. Şeytanla birlik olan, tapan Yahudiler Haşa Yüce Yaradana Meydan okuyorlar. Cevaplarını illaki alacaklar. Yüce Yaradan cümle Müslümanları ve vicdanlı insanları şuurla, haddini bilerek yaşayanlardan eylesin.. Şuurlu insani yaşamaya çalışsan insanlara selam olsun..
Bencil, egoist, kindar olanlar şeytanın askerleridir. Sonları narı cehennem..
Rızık çalanlara, gasp edenlere, merhamet etmeyenlere merhamet edilmez…
Ormanları yakan eller kimin acaba.. . biraz düşünelim…
110120


EYYUP AKMETİN / 14.01.2020

Bu yazı 50 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©