DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

ALGI OPERASYONLARI (3)


Unutmadan hep isteyip yazamadığım en çok sinir olduğumuz algı operasyonu. Sözde dindar bayan gibi giyinmiş. Erkeklerle sokaklarda arsızca hareketler yapanlar çoğaldı mı? Bize mi öyle geliyor? Bunlar azınlıktır, ancak sabahtan akşama kadar, sokaklarda, caddelerde geziyorlar. Sanki maaşlı elemanlar.. Amaç dindar kızlar, kadınlar böyle edepsizce geziyor, gezebilir, normalleştirme operasyonları..
Bunu anlayınca insan ister istemez sinirleniyor. Onlarda sizin sinirlendiğinizi çok iyi anlıyorlar.. Tecrübeliler yani, bakışlar iyi olmayınca hemen orayı terk ediyorlar.. Niyet hainlik olunca içlerinde bir korkuları oluyor her zaman.. Her gün gidip, geldiğimiz sokaklarda birinde tombul 20’li yaşlar da bir erkek, yanında onun yaşlarında bir kız, Modalı giyinmiş süslenmiş, bu flörtçülerle sık sık rastlaşır olduk. Biz onlardan hoşlanmadık, haliyle onlarda bizimle karşılaşmaktan hoşlanmadılar.. Hain, hain bakışlar, Özellikle, cami ve okul civarında dolaşıyorlar. Bizce malum, tecrübe.. (Bir zamanlar Karadeniz bölesi şivesiyle konuşan bir öğretmenle tanıştık, konuşurken konu öğrencilere gelince, öğretmen bayağı dertlendi. Bu çocuklar çok sahipsiz, ana, babaları var. Ama ilgi alaka yok. Bizim öğrencilerin bazıları, satanistlerle internetten görüşüyorlar.. Onlar ne talimat verirseler harfiyen yerine getiriyorlar. Mesela bu gün Cuma, talimat kızlar minilerinizi giyineceksiniz, sabahtan akşama kadar camilerin çevresinde erkek arkadaşlarınızla gezeceksiniz, aç, susuz hiç sorun değil, gezerler, diğer günler, okul civarlarında, Pazar yerlerinde gezerler. Amaç insanlara günah kazandırarak puan kazanmak.. Bu çocuklar kedileri kesip, kendilerince ayinler düzenliyorlar.. Mide bulandıran işleri sözde zevkle yapıyorlarmış. Öğretmen bunları ikna etmek için, uğraşıp duruyormuş garibim öğretmen.. Bu da öğretmen, sapıklıkları öğretenlerde, öğretmen.. Hadi ayrım yapma.. Maalesef her iş erbabından, hainlerimiz bol. Hain wc’ye giriyor. Kenara pisliyor, aynaları kırıyor, pisliğini duvarlara sürüyor. Nasıl bir zihniyet ve en acısı bayanların Wc’leri bunlardan daha rezaletmiş.. Neyi kanıtlamaya çalışıyorlar. Hainliklerini. Peki! Suç kimde? Sorumsuz, şuursuz Ana, babalar.. Kariyer peşinde koşuyorlar.. Yapılan algıları, bal gibi yutuyorlar, yutuyoruz….) Neyse bu gençlerle bizim sık sık karşılaşmamız, bakışlarla meydan okumalar, laf çarpmalar. Sonra bayan eleman kayıp! Erkek tombul eleman okul önlerine bir iki sorti, biz oradayız.. Rahatsız oluyor ki terki diyar eylediler. Son zamanlarda hiç görüşemiyoruz.. Amaçları genç çocukları yoldan çıkarma… Başarıyorlar mı? Evet.. Ana babaları uyarıyorsun, umursamaz, boş ver bakışlar.. Sapıklar artıyor, köpekler gibi koklaşma pozisyonlar arttırılıyor. Biz gereğini elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Ancak destek yok. Bir tanıdık. (Haberlerde 3 yaşında çöp konteynırına t… edilip atılmış kız çocuğunu görünce, sana hak verdim. Sokaklarınıza, mahallemize sahip çıkmamız lazım.. gibilerinden laflar..) İcraat yok..
Algı operasyonları deyip çekmeyin, İnsanı arsız yapar, arsızı cesur yapar, her tarafa pisliklerini saçar. Sen ise bütün bunları normal sayacak kadar, şuurunu kayıp edersin. Birde ben her keslerden daha zekiyim, medeniyim, vatan severim deyip utanmadan hava bile atmaya kalkarsın.. Haddini bildirenler artmazsa bunlar giderek artar. Algı operasyonlarına şuurluca karşı duran, insanlarınızın sayıları bereketlensin, şuursuzlar şuurlansın İnşâAllah..
İlham veren hikayeleri dinlemenizi veya okunmasını tavsiye ederiz. Güzel algılarla güzel algılarınız gelişsin. YouTube (ilham veren hikayeler)



EYYUP AKMETİN / 5.02.2020

Bu yazı 63 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©