DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

YATAK ODASI ALTI TEKERLİ OLMUŞ


Burası laik Türkiye Cumhuriyeti olunca Edep dışarı, edepsizlik içeri oluyormuş. Belediye otobüsünde, bir sözde çift, (bize göre parayla tutulmuş edepsizlikleri yayma, insanların sabırlarını ölçme çalışması).. Öpüşüyorlar, bazı vatandaşlar uyarıyorlar. Ayıptır içimizde aileler var, çocuklar var.
Yüzsüzler sizde bakmayın, burası laik bir ülke, Arabistan değil diyorlar.. İstediğimizi yaparız.. Başlıyor bir tartışma, Olurdu olmazdı.. Kamusal alanda öpüşmek yasak değilmiş.. Yatak odası artık altı terkerli olmuş. Her yer yatak odası.. Acil ihtiyaç.. Birde başkalarına sapık derler.. Zaman mekan önemli değilmiş.. Tabii bu hareketler bir yerlerden yönlendiriliyor, karşılığında paralar ödeniyor.. Yani dumansız ticaret memlekette artmış.. Kadın hakları zırvası, arsız kadınların işine yaramış.. Onursuz, şuursuz erkeklerde buna alet oluyor. Kolay para kazanmanın yolu.. Bakalım ilerde daha neler göreceğiz.. Yatak odası sektörünün işleri artık daha da zor.. Evlenen çok az. Artık evlerde iyice küçülür bir oda yeter… Yemek dışardan hazır, yatak odası dışarda, wc arsıza her yer. Banyo zeden yılda bir.. Pis yaşamak özgürlük.. Yakında toplu ulaşımlarda yangınlar çoğalır.. Sık parfümü, katırsın belki pis kokuları.. Kokular bir birine karışır. Burunu tıkamadan, otobüslere binilmez. Alış veriş merkezlerine girilmez. Bu yaz sıcak olacak, Yanmasak da zehirlenmeler, hastalıklar artar bizden söylemesi.. Yazın özelikle, insanların toplu bulunduğu yerlerden uzak durun.. Artık savaşlar, biyolojik, edepsizlik, pisliklerden olacak. Hastaneler müşterilerle dolacak.. İblisin, elemanları çalışıyor.. Sizlerde kendi tedbirinizi alın.. Özellikle modaya uymaya meyilli bayanlardan uzak durun.. Çamur at izi kalsın yok. Pislik, hastalık bulaştır, devrindeyiz. Çağ atladık.. Kadın hakları kadınları vuruyor.. Kadınların hakkından kadınlar gelecek. Sabır bir yere kadar… Baylar kadınlardan uzak durun, Sözde çiftlerin kavgalarından uzak durun.. Ayırmaya kalkmayın. Bayana yardım ederken kodesi boylamayın.. Kadın sizi suçlu çıkarır.. Bölye bir olaya yılar önce tanık olduk. Bayanın biri kocasından dayak yiyor yaralanıyor bir iki kardeşine söylüyor. Kardeşi de enişteyi dövüyor. Hadi karakol mahkeme, karı-koca eve.. Kardeşi için eniştesini döven eleman kodese.. Hadi bakalım.. Gel de… Delirme. Sonra Koca yine dövecek seni kim kurtaracak.. Sürün derler o zaman.. Artık kardeş kardeşe yardım etmeye korkar oldu..
Kadınlar bu işten çok zararlı çıkacak. İbis ve münafıklar bu işe bayılacak bayılıyorlar.. İblise uyanın sonu iki alem zulüm.. Herkes hak ettiğini bir gün bulur .. buluyorlar.. Etme bulma dünyası, Ektiğini biçersin dünyası.. Çirkinlikler ekenler, gül toplayamazlar.. İlle Edep, İlle İnsani şuur, İslami şuur, Su uyur düşman ve iblis uyumaz.. Sana ne? Bana ne? Bize ne? Deme diyemiyoruz… Yalancı medeniyetin toz bulutunda kim kimdir belli değil.. Dinini bilen en akıllı olan.. Tüm Müslümanların şuurlu günlere dönmesi tek temennimizdir.. O günleride görürüz İnşâAllah. Her inişin bir yokuşu, yer yokuşun bir inişi olur.. Düz yol bizde pek olmaz .. Zor çağın zor zamanlarından geçiyoruz.. Kolay gelsin.



EYYUP AKMETİN / 19.02.2020

Bu yazı 57 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©