SÖZLER
1.verse
Hava soğuk tak kulaklıkları dışarı çık üşü, yürü daha çok üşü daha çok yürü, üşüdükçe yürü yürüdükçe düşün olmak istediğin kişiyi düşün, olduğun kişiyi bi düşün. Sahip olduklarını düşün, senin olmayanları düşün, sevdiklerini sevmediklerini düşün. kazandıklarını kaybettiklerini düşün, söylediğin söylenen yalanları bi düşün. seni terkedenleri, terkettiklerini düşün. Artık hayalini kuramadığın o hayatı düşün. ne kadar kolay vazgeçtiğini düşün. bir daha kimseyi sevemeyeceğini düşün. saatlerce düşün ama hiç bir şey düşünmediğini fark et. eve dön aynaya bak, sol gözün kızarmış. demek ki ağlamak istemişsin farkında olmadan. ne zaman ağlamak istersen sol gözün kızarır. Aç sıcak suyu gir altına.
nakarat:
soğuktan donan vücudun sıcak suyun altında uyuşsun, kemiklerin sızlasın, acıya aldırma.
2.verse
Düşün. yeniden düşün… ardından el salladığın otobüsleri düşün. insanları düşün. ihanetleri düşün. Bir zamanlar hayallerin olduğunu düşün. bir zamanlar mutlu olduğunu düşün. mutluluğun nasıl bir his olduğunu düşün. gözünü alanları ve gözünü çıkaranları düşün. 2.yüzlerine tahammül ettiklerini düşün. Bundan sebep çoğu zaman yalnızım ben..kulağımda kulaklık elde kitaplar aklımda sorular, düşüne düşüne yürürüm. Sokağımdaki değişikleri bile fark etmem. Ürperirim huşu ile gülüp geçenlerin şaşkın bakışları arasında çığlık çığlığa duygularım.. Ten başka, ruh başka, beden başka birşey ister.. bu fakir hangi birine çare bulsun? Kalıba sokulan ayakkabı gibi zorla genişletiliyor beynim.. oku, dinle, anla, yaz..geçiyor hayat binlerce saçmalıkla çevrili dört bir yanım..
nakarat:
soğuktan donan vücudun sıcak suyun altında uyuşsun, kemiklerin sızlasın, acıya aldırma.
3.verse
Yazmak istedim…sadece derdimi anlatmaktı derdim.. ne deseydim de kendime getirseydim kendimi…sanki buradayım..sanki bir uçurum ucunda beklemekteyim.. bazen yalnız, bazen birileri..bazen hiç kimse..mistik rüzgarlar içinde bu ara çocukluğumdayım. Konsantrem bozulmasa orda yaşamaktan mutluyum aslında. Daldım dalgınlığımın içine yine bu gece sardım kendime, dertlerime.. Sürükleniyorum sanki. Yağmur yağıyor ama şemsiyemde var, güneşte çıkıyor bazen ama dedim ya şemsiyem var..öyle bir şemsiye ki yağmurda da güneşte de muhafaza ediyor beni..Sarp kayalıklar var bu aralar.ölümün karanlığını gördüm bu kez.belki de aydınlığı da vardır..belki yaşayınca görürüm.. hasret var bu aralar benim fitili sönmeyen hayatımın mumunda.. acılar, gözyaşları, isyanlar, yalnızlıklar.

Bu Şaire Mesaj Yolla

Okunma Sayısı : 234
Tarih : 30.11.2013
(0)