DUYURULAR

bayram babasız DEMEK Kİ GİDİYORSUN (YAZIDIR) Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
5,0
2
Şiire puan verin!

bayram babasız (bayram)

DEMEK Kİ GİDİYORSUN (YAZIDIR)

Demek ki gidiyorsun… Bana bir veda bile etmeden, onca yaşadıklarımıza rağmen beni terk edip gidiyorsun. Hiç mi? Düşünmedin giderken; arkanda yaralı bir kalp bıraktığını, arkanda gözü yaşlı bir erkek bıraktığını yaşanmışlara rağmen, o güzel anılarımıza rağmen gidiyorsun git. Git nereye istiyorsan oraya git. Beni hiç düşünme sanki arkanda bıraktığın ben değilim de sadece bir çiçekti, soldu,sanki arkanda bıraktığın ben değildim de içi boşalmış bir içki şişesiydi, kırıldı. Peki senin istediğin gibi olsun. Git hangi sevda dalına tutunduysan ona git, kim seni benden fazla sevecekse ona git, git…
Biliyorum ki seninle yaşadığımız anıları bir tek ben yaşatacağım.biliyorum ki seninle oturduğumuz o sahil kenarlarına tek başıma oturacağım.sadece bilmek istemediğim bir tek şey var oda bu sevgimizin bitmiş olması. Sanma ki bu sevgimiz,aşkımız yüreğime neşterle kazıdığım adını,sevdanı unuturum. Sanma ki senin ardından başkasını bulurum,sanma ki seni 3 gün sonra unuturum. Hatırlıyor musun? Seninle çıktığımız ilk gününde sana bir söz vermiştim. Demiştim ki; ‘bu kalbime senden önce bir başkası girmedi ve senden sonra da hiç kimse giremeyecek’ demiştim. Öylede oldu güzelim. Kapattım artık kalbimi bütün aşklara,sevdalara, kapattım ve açılmaz bir kilit vurdum bu yüreğime.kilidin anahtarı ise sadece sende. Sen olmadan o kilidi hiç kimse açamayacak.bak bugün okula geldim seni görmek için. Ama sen benim yüzüme bile bakmadan çektin gittin. Koşarak sevgiline sarıldın. Yıkıldım o an bittin,eridim,yandım ben. Yakında evleniyorsun benden gittikçe uzaklaşıyorsun. Okullar kapanır kapanmaz düğünün varmış duydum.eve davetiye göndermişsin. Keşke hiç zahmet etmeseydin eve kadar yorulmasaydın.nasıl olsa senin evlendiğini bir başkasından ögrenirdim. Senin düğünün benim öldüğüm gündür.
Bu gecede sana efkarlandım. Yine yıldızlara bakarak yaktım sigaramı içiyorum. Bak bir tane yıldız tuttum. Dilek diledim. Bana geri dönsen diye. Bak, bak kayıyor işte yıldız. Bu gecede sana efkarlandım gidişinin 2.inci yılı bugün. Bir yanımda kırmızı şarabım bir yanımda silahım. Artık seni düşündüğüm son gecem bu. Sakın yanlış anlama seni unuttuğumdan değil sadece bu gece hayatımın son gecesidir ondan. İlk önce kırmızı şarabımı içeceğim ardından tetiğe basıp son noktayı koyacağım ve ölmeden önce sana son sözlerimi söyleyeceğim. Nemi?
İşte; YAŞARKEN DE SENİ SEVDİM ÖLÜDÜKTEN SONRA DA SENİ SEVECEĞİM KÖMÜR GÖZLÜM!!!
Elveda tüm yaşanmışlara
Elveda büyük aşkım
Elveda acımasız hayat
Son defa son defa
SENİ SEVİYORUM…..
BAYRAM BABASIZ

Bu şiir toplam 806 kez okundu.
30.05.2009 19:59:27

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©