DUYURULAR

burcu baspınar YARINSIZ BİR YALANSIN!!! Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

burcu baspınar (sevmeyisevmek)

YARINSIZ BİR YALANSIN!!!

...
Çabuk kazandığımızı sandık galiba.henüz sonuç belli değilken galip ilan ettik kendimizi dünyaya ...hayatın karşısında.bir kaç ortak noktayı aşk sandın sen, bense aşk sandığını sevdim bile bile..İşte şimdi biz sevgili, ya olmadık zamanlarda umutsuzluğa kapılıp, soluğu bir şişenin dibinde harcıycaz! ya da denizler, kıyılar çekecek bizi.Mavi yenilgi ve kaybetmişliğin o tuzlu tadını denize akıtıyor benim için belki ondan kurdum o cümleyi bilmiyorum..ama sana çoktanda çok kızıyorum..şu saat olldu hala!

Birazdan sabah olacak...

Tereddütler,korkular, şüpheler başlayacak...ve sorgulamalar güveni..En nefret ettiğim şey çelişki!Bunlar varsa ve bizim için geçerliyse aşk yoktur ve hiç olmamıştır sevgili.Kendini AŞIK SANMA!kendini kandırma.. Birbirimizi kandırmayalım... yıllanmış boşluklar bizi bu hale getirdi..suç daha çok bizi bir anda duygu seline alıp götüren zaman..O AN! Bizim henüz ismini dahi biilemeyeceğimiz duygularımız varken biz isimsiz bir duygunun geleceğinin parmağına yüzük takmaya çalıştık. çünki birbirimize alıştık!ve bu alışkanlık bize yalanlar syletti;seni seviyorumla başlayan o olmaz olası yalanlar..Sevdiğini zannedip sakladıkların da yalandı unutma!Gizlemek de yalan söylemektir..neyse bu alışkanlık önce yalanlarına sebep oldu,sonra bize bizden oluşan günahlar hediye etti.

Hadi güne hazırlan. Yaşadıklarımızı unutmaya,YAŞAYAMADIKLARIMIZI YAKMAYA BAŞLA.Hayallerimizin ütopya olduğunu nerden bilebilirdik ki bugün yaşanmasaydı! Aşk bize güvenip verdiği büyüsünü, sırlarını, cesaretini, bilgeliğini ,yoğunluğunu ve o ilkel, o yaban ağrısını geri alacak. Bunlar olurken içimiz bir an çok üşüyecek, sonra geçecek... Aslanlar gibi devam edicez hayata..Hayatta kalmaya ayakta kalmaya devam etmekle eşlik edicez..Birbirimizden gidicez ama kendimize daha sağlam gelicez!!!Her Hata tecrübeyi olgunlaştırırmış..Aslında adımız hataymış!adını yanlış koymuşuz biz..neyse boşveeer,

Hadiii bırak artık üşümeyi..fazla vakit yok sevgili!!!
birazdan yarın olacak...

Aşkta yarın yoktur eski sevgili.
Eskirmisin yüreğimin ismi,
...Yarın olunca silinirmi anıların resmi!

Bu şiir toplam 596 kez okundu.
11.08.2007 15:54:22

burcu baspınar
bana bak doğukan serserisi!beni her seferinde, her şekilde,her yerde rahatsız etmeyi başarıyorsun ya tebrikler!ayrıca has paranoyak sensin!tedavin yok olum senin!hastasın hasta!bana hasta oldugundan da fazlası ruhsal hastasın!

19.12.2007 22:06:37


doğukan çördük
valla burcu nasılsın iyimisin inşalah iyisindir bugün anemlere gidiyorum dedin ne gzel afferin sana aileni çok düşüne bi kızsın ama sana msn ye girermisin dediğimde gelipte bana yok falan yok filan inanmıyosan ayaklarını geç bikere tamammı beni ilgilendirmior senin nereye gitiyin sana artık doru düzgün bişydemi söytlüyemicem ben düzeldim sen paranoyak oldun geçmiş olsun güzelim

7.12.2007 19:11:04


sevgi
çok güzel bi duygu seli

14.08.2007 17:56:02


Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©