DUYURULAR

çoban yıldızı senden başka.. Şiiri

Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

çoban yıldızı (çoban yıldızım)

senden başka..

Hayret..!
Koskoca geminin rotasını küçücük dümenler değiştiriyor..Suda bıraktıkları izleri seyrettin mi hiç.? Geniş bir açı çizerek döndüklerini;
Belli etmeden dönüyor gemiler istediğiniz limana doğru..İstediğiniz liman hangisi...?Dümenler olmasa güzergah nasıl belirlenir,takip edilir..? ve dümenler; O küçücük dümenler olmasa dalgaların,rüzgarların ve akıntıların sürekli çizgisinde ittiği gemiler nasıl rotada kalabilir.?Gemilere yön verin ..! Limanlara doğru.. Önünde üç gün var..Bir şeyler yapacaksan;bu yaptığın hareket ya seni menziline yaklaştıracak yada biraz daha uzaklaştıracak.! Bu sizin elinizde,dümenler sizin elinizde.Ya o tarafa yada bu tarafa doğru akıntıya teslim olmakta mümkün tabi içiniz el verirse.Bu üç günü iyi dene..
Tarih..Coğrafya..Meteoroloji...
Bu üç gün sizden yana..Üstelik astrolojide destek veriyor size.! Bu üç günü boşa harcama..Yarın daha güzel olacak;daha duygusal,daha sevgi yüklü bir fark meydana getirdim ;yapılmayanı başardım’ın doyumuyla gururuyla dolu..Fark ettirmek .farklılaştırmak bizim elimizde.Etken biziz.. veya olabiliriz..Ben senin için neyim? veya o senin için kim?bilemiyorum ama;çok kuvvetle bildiğim bir şey var ki oda Şu :
Okuduğum kitabın arasına koyduğum kağıda **Seni seviyorum yazsaydın**,
Ajandamı açtığım da; **Beni ne kadar sevdiğini ve benim seni ne kadar sevdiğimi düşün**diye bir not görseydim..
Otobüste elimi cebime atınca,senden bir pusula bulsaydım ve o anda **Her zaman yanındayım ve sen kalbimdesin ** yazsaydı...! Artık her gün notlarını arardım..ayakkabılarımın içinde bile..Ve içim uçardı sana doğru...Sevgiye doğru vakumlanırdım..Suda büyük bir manevra yapar gelir sana yanaşırdım limanım sen olurdun,iskelem sen..!
Dene bunu .... Nasılsa senden başka kimse bilmeyecek ama mutlu olan sen olacaksın...!!!!

Bu şiir toplam 451 kez okundu.
23.05.2007 00:00:21

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©