DUYURULAR

Burak Önal Gizli Aşk Şiiri



Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! Sık Kullanılanlara Ekle!
Harf Boyutu Küçült Harf Boyutu Normal Harf Boyutu Büyüt
Puanınız kaydedildi.
Teşekkür ederiz.
0,0
0
Şiire puan verin!

Burak Önal

Gizli Aşk

GİZLİ AŞK 17.06.2013
02:07
Gün Gelir Sende Benim Gibi Seversin
Gördüğünde kalbin küt küt atar,dünyalar senin olur,onun baktıklarına bakmak,onun sevdiklerini sevmek,onun istediği şeyleri istemek istersin. Söylemesi çok zor olsada aşkını gizleme derim Çünkü İçinde Tutar Dirhem Dirhem Azalırsın.

Gün Gelir Sende Benim Gibi Seversin
Gözlerine baktığında kaybolursun,kokusunu hep arıyor olursun,baktığın her resimde onu görür,dinlediğin her şarkıda onu hissedersin.Söylemesi çok zor olsa da aşkını gizleme derim Çünkü İçine Atar Santim Santim Çürürsün.

Gün Gelir Sende Benim Gibi Seversin
Ne kadar hikaye varsa onu hayal edersin,O hikayelerde onunla bir kahraman olmak,onun sevdiği karakter olmak,onunla mutlu olmak İstersin,Söylemesi çok zor olsada aşkını gizleme derim Çünkü İçine Gömer Yavaş Yavaş Bitersin.

Gün Gelir Sende Benim Gibi Seversin
İsterim ki sende sevesin aynı benim sevdiğim gibi,her kitapta,her cümlede,her kelime ve her satırda onun ismini ararsın,onu hep görüyormuş gibi hissedersin.Söylemesi çok zor olsada aşkını gizleme derim Çünkü Kalbine Sorar Pare Pare Yanarsın.

Gün Gelir Sende Benim Gibi Seversin
Her an onu hayal edersin,yemekte onun için bir tabak fazla koyarsın,onun bakışlarında kaybolmak,onunla ağlamayı, onunla gülmeyi,onsuz yaşamayı hiç düşünemezsin,Söylemesi çok zor olsada aşkını gizleme derim Çünkü Kimseye Anlatamaz Kül Kül Tütersin.

Sana son sözüm ''HİÇ KİMSEYİ ANLATTIĞIM GİBİ SEVME''sonunda kimseye anlatamaz pişman olursun...!

BURAK ÖNAL

Bu şiir toplam 689 kez okundu.
4.02.2014 15:05:54

Bu şiire henüz yorum yapılmamış.

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©