DUYURULAR

SERBEST KÜRSÜ

ALGI OPERASYONLARI (2)


Yer İstanbul’da bir konser salonu, o zamanların ünlü bir sanatçısı sahne alıyor. Sanatçı erkek olduğundan bayanlar tarafından çok seviliyor. Üzerlerinde ki iç çamaşırlarını çıkarıp bu sanatçıya atacak kadar çok seviyorlar. Bağrışmalar, acaip, teklifler..
Şaşırdık mı? Hayır bu sefer çift taraflı algı operasyonu, hem sanatçıyı gazlıyorlar, hem seyircileri. Cahil olup işi bilmeyenler aldanıyorlar, haliyle. Onlarda o edepsiz hareketler kendilerince yapıyorlar. Diziler, filmler, tiyatrolar. Sanki edep ile sanat olmaz gibi yıllardır devam.. Bu iblisin elemanları bunlarla yetiniyorlar mı? Hayır devam. Kadının beyanı esas kanunu getirdi erkekler, belayı buldu erkekler.. Ahanda sana Aileleri yıkan, devletlerin belini büken sosyal en yıkıcı 10.10 deprem. Üstelik bu depremden etkilenenler, Şeytanın tam istediği yere koşarlar, yarışırlar.. Hele buna destek veren erkekler, yandınız iki alem.. Evli olup’ta karısından korkmayan erkekler bizim gözümüzde kahraman.. Bu nedir kardeşim?.. Kadınların her şeyi erkeklere zulüm olmaya başladı. Sokaklarda, caddelerde edeple gezmek için gözlerini yok sayacaksın.. Bütün vitrinlerde kadınların iç çamaşırları, birde cansız mankenlere giydirip vitrine koyuyorlar. Ondan sonra sapıklar artıyor. Sokaklarda gezenlerin çoğu bekar gençler. Şehvetin verdiği şuur kayıbını, aptal cesaretini hangi, uyuşturucu veriyor.. Edep yahu, İnsaf yahu! Bütün bunlar yetmiyor. Kadın iç çamaşırlarını çoğu yerlerde erkekler satıyor, erkeklerin iç çamaşırlarını da kadınlar satıyor.. Her şeyi tersten anlamayı, yapmayı ne kadar çok benimsemişiz, bu insan kılıklılar. İnsan biraz düşünür.. Kadınlar en değerli cevherdi, şimdilerde sokalar, caddelerde her yerdeler değer ne kadar?.. İnsanlar birbirlerinin elini tutunca, sorun, kadın elimi? Erkek eli mi? Anlamazlar inanın.. Gül bahçesine girince kokuyu bir süre alırsın sonra alışırsın, Pis bir yere de girsen ayını şey.. Alışıyor insanlar.
Nelere alıştık, hiç düşünmeden akıl etmeden.. Eskiden bilmem ne ….. dedikleri ile insanlar şimdilerde el ele geziyor.. O kadar.. Algı en sinsi, en şeytani, en yıkıcı operasyondur.. Algınında insanlar gibi iyisi kötüsü var. Kötüsünden Yüce Yaratana sığınmayanın vay haline..
Hain algı operasyonlarına şuurluca yaklaşın günleriniz bereketi, daim olsun İnşâAllah..



EYYUP AKMETİN / 5.02.2020

Bu yazı 67 kez okundu.


YORUM YAP



YORUMLAR

Siirdemeti.Net - 2005 Yılından Günümüze Karşılıksız Sevgi ©